Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Νεκρή κομμώτρια στην Πάτρα: Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 57χρονης μετά από λιποαναρρόφηση – Νέα καταγγελία για τον γιατρό – ΒΙΝΤΕΟ

Η νέα καταγγελία αφορά έναν νέο άνδρα που προσέγγισε τον γιατρό για επέμβαση στα γεννητικά όργανα. Έκτοτε παρουσιάζει οξύτατο λειτουργικό πρόβλημα, το οποίο έχει επηρεάσει όλη του την καθημερινότητα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νεκρή κομμώτρια στην Πάτρα: Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 57χρονης μετά από λιποαναρρόφηση – Νέα καταγγελία για τον γιατρό – ΒΙΝΤΕΟ Ακόμα δεν είδες τίποτα/ MEGA

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση με την 57χρονη νεκρή κομμώτρια στην Πάτρα καθώς από ώρα σε ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα τις ιατροδικαστικής εξέτασης που θα αναδείξουν τους λόγους για τους οποίους οι γυναίκα ξεψύχησε μετά από επέμβαση λιποαναρρόφησης.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, η οικογένεια της κομμώτριας “κρατά” στα χέρια της δύο νέα στοιχεία για τον άνθρωπο που έκανε την επέμβαση αλλά και για τον χώρο που πραγματοποιήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, η 57χρονη γυναίκα φαίνεται πως υποβλήθηκε σε επέμβαση σε ιδιωτικό ιατρείο και όχι σε ιδιωτική κλινική όπως είχε γνωστοποιηθεί, ενώ στην επέμβαση συμμετείχε νεαρός ιατρός ο οποίος δεν είχε την ειδικότητα του πλαστικού χειρουργού.

Αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια του θύματος δεν έχει λάβει ακόμα τον ιατρικό της φάκελο

Νεκρή κομμώτρια στην Πάτρα – Νέα καταγγελία για τον εμπλεκόμενο γιατρό

Στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού “Ακόμα δεν είδες τίποτα”, γνωστοποιήθηκε μια ακόμα καταγγελία σύμφωνα με την οποία ένας νέος άνδρας προσέγγισε τον ίδιο πλαστικό χειρουργό με σκοπό να υποβληθεί σε επέμβαση στα γεννητικά όργανα. Ωστόσο, έκτοτε παρουσιάζει οξύτατο λειτουργικό πρόβλημα, το οποίο έχει επηρεάσει όλη του την καθημερινότητα.

«Απευθύνθηκα σε έναν πλαστικό χειρουργό στη Γλυφάδα για κάποια συγκεκριμένα σημεία, που ήθελα να κάνω μία λιποαναρρόφηση. Στην πορεία σκέφτηκα να κάνω και μία δεύτερη επέμβαση ταυτόχρονα. Σε κάποιο απόκρυφο σημείο, θα έλεγα. Ήταν αισθητικό το θέμα. Είναι μία απλή επέμβαση μου είπανε, δεν είναι κάτι, είναι πάρα πολύ απλό».

«Δημιουργήθηκαν κάποιες παρενέργειες. Επηρέασε αρκετά την προσωπική μου ζωή και με επηρέασε αρκετά και ψυχολογικά, δηλαδή το κουβαλούσα σε καθημερινότητα αυτό μέσα μου, μέχρι και σήμερα. Μου ζήτησαν κάποια τρελά πράγματα να κάνω. Μου είπαν να χρησιμοποιώ κάποια μηχανήματα, ας πούμε, για την βελτίωση».

Ο καταγγέλλων απευθύνθηκε στη συνέχεια σε δικηγόρο για την υπόθεση.

«Με στενοχωρεί επειδή ο άνθρωπος ο συγκεκριμένος δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του, γιατί υπάρχουν αρκετά παρόμοια περιστατικά. Έχω επαφή και με άλλους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν υποστεί κάποια ζημιά πάνω στην επέμβαση», είπε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ