ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Νέοι δικαστικοί υπάλληλοι: Ποιοι θα είναι οι “κριτές” τους – Όλα τα ονόματα της εξεταστικής επιτροπής

Στις 29 Μαρτίου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρώτη προκήρυξη 311 δικαστικών υπαλλήλων.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νέοι δικαστικοί υπάλληλοι: Ποιοι θα είναι οι “κριτές” τους – Όλα τα ονόματα της εξεταστικής επιτροπής freepik

Αντίστροφη μέτρηση έχει σημάνει για την προκήρυξη διαγωνισμού για 311 δικαστικούς υπαλλήλους που θα εισαχθούν ως εκπαιδευόμενοι στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών με τις αιτήσεις των υποψηφίων να λήγουν στις 29 Μαρτίου.

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, οι επιτυχόντες της Σχολής θα τοποθετηθούν σε θέσεις δικαστικών υπαλλήλων του κλάδου Γραμματέων στο Συμβούλιο της Επικρατείας, τα Πολιτικά και Ποινικά Δικαστήρια, τις Εισαγγελίες και τα Τακτικά Διοικητικά Δικαστήρια, όπως έγραψε το dikastiko.gr.

Με πρόσφατη υπουργική απόφαση του Κώστα Τσιάρα ορίστηκαν και οι εξεταστές τους. Συγκεκριμένα, η απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης προβλέπει τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής του διαγωνισμού δικαστικών υπαλλήλων.

62χρονος απόστρατος

freepik

Προκήρυξη διαγωνισμού: Ποια είναι τα μέλη της επιτροπής

Ειδικότερα, η απόφαση ορίζει:

Συγκροτούμε την εξεταστική επιτροπή του εισαγωγικού διαγωνισμού δικαστικών υπαλλήλων στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, αποτελούμενη από τους:

 1. Μαρουλιώ Δαβίου του Νικολάου, Αρεοπαγίτης με αναπληρωτή τον Γεώργιο Μικρούδη του Δημητρίου Πρόεδρο Εφετών.
 2. Ελένη Γεωργούτσου του Αθανασίου, Σύμβουλο Επικρατείας, με αναπληρώτρια την Αρετή Γρηγορίου του Αχιλλέα Πρόεδρο Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων.
 3. Ιωάννη Καλακίκο του Αθανασίου, Σύμβουλο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με αναπληρωτή την Ειρήνη Κατσικέρη του Φωτίου Αντεπίτροπο Επικρατείας του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
 4. Νίκη – Αναστασία Μουζάκη του Τρύφωνα, Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με αναπληρωτή τον Ευστράτιο Παπαθανασόπουλο του Παναγιώτη, Εισαγγελέα Εφετών.
 5. Ιωάννα Κορρέ του Ευαγγέλου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης της Γραμματείας του Εφετείου Αθηνών με αναπληρώτρια την Σμαράγδα Σάρδη του Στυλιανού, Προϊσταμένη Διοικητικού Τμήματος του Εφετείου Αθηνών.
 6. Καλλιόπη Πασχάλη του Πολύκαρπου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης της Γραμματείας του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με αναπληρώτρια την Γεωργία Ζυμοστρά του Δημητρίου δικαστικής υπαλλήλου Α/ΠΕ του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.
 7. Μαρία Τσάμη του Δημητρίου Προϊσταμένη Διεύθυνσης της Γραμματείας της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, με αναπληρώτρια την Φωτεινή Ντασκαγιάννη του Ηλία, Προϊσταμένη του τμήματος Διοικητικού της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.
 8. Μαρία Μπασιαδάκη του Εμμανουήλ Γενική Συντονίστρια του Ελεγκτικού Συνεδρίου με αναπληρώτρια την Εριέττα Ζερβουδάκη του Γεωργίου Γενική Συντονίστρια του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
 9. Ιωάννη Δεληκωστόπουλο του Στεφάνου, Αναπληρωτή Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με αναπληρώτρια την Αικατερίνη Ηλιάδου του Νικολάου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
 10. Στέλλα Μαργέλλου του Μιλτιάδη Σύμβουλο του Α.Σ.Ε.Π. με αναπληρωτή τον Ιωάννη Κοτσίρη του Νικολάου, Σύμβουλο του Α.Σ.Ε.Π.
 11. Μαρία Γκότση του Ανδρέα Σύμβουλο του Α.Σ.Ε.Π. με αναπληρώτρια την Σοφία Παπαϊωάννου του Σταύρου Σύμβουλο του Α.Σ.Ε.Π.
 12. Κωνσταντίνο Σταμαδιάνο του Γεωργίου Σύμβουλο του Α.Σ.Ε.Π. με αναπληρωτή τον Ευστάθιο Ηλιόπουλο του Δημητρίου Σύμβουλο του Α.Σ.Ε.Π.
 13. Βρέλλο Ιωάννη του Ευαγγέλου, Δικηγόρο Πειραιά με αναπληρωτή τον Αντώνιο Πεπελάση του Νικολάου Δικηγόρο Αθηνών.

Καθήκοντα γραμματέων της ανωτέρω επιτροπής ανατίθενται στους: α) Γεωργία Κεφαλά του Ιωάννη, υπάλληλο της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών, με αναπληρώτριά της την Βασιλική Σμοκοβίτη του Λυκούργου υπάλληλο της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών επίσης, για τη διενέργεια του διαγωνισμού στη Θεσσαλονίκη και β) Αγγελική Νικολάου του Ζαχαρία  γραμματέα του Αρείου Πάγου με αναπληρώτρια την Αικατερίνη Μωραΐτη του Κωνσταντίνου, γραμματέα του Αρείου Πάγου, για τη διενέργεια του διαγωνισμού στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ