Νίκος Παπαθανάσης : Πρόγραμμα στήριξης επιχειρήσεων εστίασης -Με ποιον τρόπο θα ενισχυθούν καταστήματα του κλάδου (Βίντεο)

Την μεγαλύτερη δυνατή στήριξη όλων των επιχειρήσεων συμπεριλαμβανομένης και της εστίασης από τη κυβέρνηση, ώστε να περάσουμε την κρίση με τις λιγότερες απώλειες, τόνισε στην εκπομπή "Πρωϊνοί Τύποι " ο Αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

NEWSROOM
Νίκος Παπαθανάσης : Πρόγραμμα στήριξης επιχειρήσεων εστίασης -Με ποιον τρόπο θα ενισχυθούν καταστήματα του κλάδου (Βίντεο)

Παράλληλα, εξήγγειλε ότι καταρτίζεται πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων εστίασης, με χρηματοδότηση για «παράταση» της λειτουργίας υπαίθρων χώρων και κάλυψη δαπανών, ενδεικτικά για υαλοπετάσματα, πέργκολες και μέσα θέρμανσης.

Απέκλεισε το καθολικό lockdown και αναφορικά με την καταβολή του βοηθήματος σε εργαζόμενους που τελούν σε αναστολή σύμβασης, ο Νίκος Παπαθανάσης τόνισε  : «Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν έχουν να δώσουν τα 534 ευρώ σε δικαιούχους, αυτό το αντιμετωπίζουμε και θα δοθούν τα χρήματα σε όσους τα δικαιούνται»,

Όπως σημείωσε ο κ. Παπαθανάσης, «η Κυβέρνηση επέλεξε να κρατήσει δυνάμεις και να κάνει συνετή διαχείριση, ώστε καθώς έχει βάθος αυτή η κρίση και το γνωρίζαμε».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ