Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Νίκος Παππάς: “Δεν υπήρξε προσυνεννόηση για την πρόταση δυσπιστίας ” – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν υπάρχει τίποτα κρυφό, μεμπτό και επιλήψιμο. Η ιδέα της πρότασης δυσπιστίας κυκλοφορούσε και πιο πριν», ανέφερε ο Ν.Παππάς

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νίκος Παππάς: “Δεν υπήρξε προσυνεννόηση για την πρόταση δυσπιστίας ” – ΒΙΝΤΕΟ OPEN

Ο Νίκος Παππάς αρνήθηκε ότι προηγήθηκε συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, σε νέες του δηλώσεις στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN.

Τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τον ακριβή χρόνο πραγματοποίησης των τηλεφωνημάτων του Νίκου Ανδρουλάκη με τους επικεφαλής των άλλων κομμάτων κι ότι τα  τηλεφωνήματα δεν αιφνιδίασαν κανέναν.

«Συστηματική προσπάθεια της ΝΔ να δαιμονοποιηθεί η προσπάθεια συνεννόησης»

«Είναι ευχής έργον που έχει γίνει αυτή η συνεννόηση με το ΠΑΣΟΚ . Κατά την γνώμη μου έπρεπε να είχε ωριμάσει και πιο πριν. Αυτή τη στιγμή γίνεται μια συστηματική προσπάθεια από την ΝΔ να δαιμονοποιηθεί η προσπάθεια συνεννόησης των προοδευτικών δυνάμεων. Οι προοδευτικές δυνάμεις βρέθηκαν μπροστά σε ένα αμείλικτο δίλημμα. Καμία από αυτές δεν είχε τους 50 βουλευτές για να ασκήσει το ύψιστο κοινοβουλευτικό μέσο πίεσης που είναι η πρόταση δυσπιστίας και έρχονταν από την κοινωνία ένα τεράστιο κύμα αξίωσης, διαφάνειας. Στο κείμενο που έχουμε συνυπογράψει 4 κοινοβουλευτικές ομάδες, δεν μιλάει μόνο για τα Τέμπη, μιλάει και για τη διαρροή στοιχείων εκλογέων» ανέφερε στην τοποθέτησή του ο Νίκος Παππάς.

Και συνεχίζει λέγοντας πως «δεν υπήρξε προσυνεννόηση για το θέμα της κατάθεσης της πρότασης δυσπιστίας. Το να φτάσουμε σε αυτή τη διαδικασία είναι προϊόν ωρίμανσης και προφανώς ζυμώσεων. Δεν υπάρχει τίποτα κρυφό, μεμπτό και επιλήψιμο. Η ιδέα της πρότασης δυσπιστίας κυκλοφορούσε και πιο πριν. Είχε κάνει πρόταση και η Νέα Αριστερά με αφορμή το άρθρο 16. Άρα, δεν κατάλαβα προς τι η έκπληξη;».

Ενώ τέλος τόνισε ότι «σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να απολογηθεί η Νέα Δημοκρατία».

Από το ΠΑΣΟΚ ο Α. Σπυρόπουλος είπε με τη σειρά του πως «προφανώς δεν υπήρξε καμία προσυνεννόηση. Είναι προφανές πως το ΠΑΣΟΚ δεν ζυμώνεται».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ