Κυριακή 03 Ιουλίου 2022

Ο Α. Λύτρας ανέλαβε πρώην παίκτρια του Survivor – Στρέφεται νομικά κατά της Acun Medya για τον σοβαρό τραυματισμό της

"Eξαιτίας της αδιαφορίας, των πράξεων και παραλείψεων της συγκεκριμένης παραγωγής, δυσκολεύεται στη βάδιση, αδυνατεί να αθληθεί και έχει σοβαρότατα και μη αναστρέψιμα προβλήματα υγείας" επισημαίνεται στην ανακοίνωση του γνωστού ποινικολόγου.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο Α. Λύτρας ανέλαβε πρώην παίκτρια του Survivor – Στρέφεται νομικά κατά της Acun Medya για τον σοβαρό τραυματισμό της dikastiko.gr

Πρώην παίκτρια του Survivor ανέλαβε να εκπροσωπήσει νομικά ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας.

Λύτρας-Πρώην παίκτρια του Survivor: Η Σοφία Μαργαρίτη κατά της Acun Medya

Συγκεκριμένα η Σοφία Μαργαρίτη, που αποχώρησε από τον περσινό κύκλο του Survivor λόγω του τραυματισμού στο πόδι της, στρέφεται νομικά της εταιρείας παραγωγής του παιχνιδιού, Acun Medya, την οποία έχει ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

Λύτρας-Πρώην παίκτρια του Survivor

facebook/Survivor Greece

Ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία επισημαίνεται πως «η παραγωγή του επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία και τη σωματική της ακεραιότητα με αποτέλεσμα να έχει μη αναστρέψιμες βλάβες».

Λύτρας-Πρώην παίκτρια του Survivor

dikastiko

Λύτρας-Πρώην παίκτρια του Survivor: Αναλυτικά η ανακοίνωση του γνωστού ποινικολόγου

«Το δικηγορικό μας γραφείο έλαβε εντολή από την κα Σοφία Μαργαρίτη, πρώην παίκτρια του Survivor, όπως στραφεί ποινικά και αστικά εναντίον της εταιρίας που εκπροσωπεί το ανωτέρω παιχνίδι, διότι κατά την παραμονή της στο Survivor, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι της και υπέφερε από αφόρητους πόνους, οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν της προσέφεραν τις δέουσες ιατρικές υπηρεσίες και την υποχρέωσαν να συνεχίσει να αγωνίζεται με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατη βλάβη στην υγεία της.

Η παραγωγή του εν λόγω τηλεοπτικού προγράμματος επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία και τη σωματική της ακεραιότητα. Δεν υπήρξε η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση του τραυματισμού της, αντιθέτως της απέκρυψαν το μέγεθος βλάβης που είχε υποστεί, διαβεβαιώνοντας τη ότι μπορεί να συνεχίσει τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία της και να υποστεί μη αναστρέψιμη βλάβη.

Ερχόμενη στην Ελλάδα, υπεβλήθη σε αλλεπάλληλες ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις, πλην όμως δεν κατέστη ιατρικώς δυνατό να αποκατασταθεί η υγεία της.

Λύτρας-Πρώην παίκτρια του Survivor

facebook/Survivor Greece

Σήμερα, εξαιτίας της αδιαφορίας, των πράξεων και παραλείψεων της συγκεκριμένης παραγωγής, δυσκολεύεται στη βάδιση, αδυνατεί να αθληθεί και έχει σοβαρότατα και μη αναστρέψιμα προβλήματα υγείας.

Αθήνα

28-05-2022

Απόστολος Λύτρας»

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ