Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Ο χωρισμός κατέληξε σε.. δικαστική διαμάχη: Την κάρφωσε στην ΑΑΔΕ για “μαύρο χρήμα” επειδή όπως υποστηρίζει τον.. απάτησε – ΒΙΝΤΕΟ

"Ενώ διατηρούσες δεσμό με τον γυμναστή, αποφάσισες εντελώς αδικαιολόγητα να με απολύσεις από την επιχείρηση. Απόλυση που μου κοινοποιήθηκε μάλιστα από δικαστικό επιμελητή", δήλωσε ο άνδρας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο χωρισμός κατέληξε σε.. δικαστική διαμάχη: Την κάρφωσε στην ΑΑΔΕ για “μαύρο χρήμα” επειδή όπως υποστηρίζει τον.. απάτησε – ΒΙΝΤΕΟ Freepik

Στις δικαστικές αίθουσεσ έφτασε η διαμάχη ενός ζευγαριού, που κατέληξε σε χωρισμό, καθώς ο άνδρας, μετά από 10 χρόνια γάμου την κατηγόρησε για απιστία και συστηματική φοροδιαφυγή.

“Τώρα κατάλαβα γιατί έβαλες τρία χρηματοκιβώτια στο σπίτι, ενώ εγώ σου έλεγα ότι όσα χρήματα βγάζουμε να μπαίνουν στην τράπεζα. Προφανώς τα χρήματα αυτά ήταν «μαύρα». Τα έκρυβες στο σπίτι ενώ διατηρούσες και διπλά βιβλία”, τονίζει ο άνδρας.

Το εξώδικο που της επιδόθηκε περιλαμβάνει κατηγορίες για “φαραωνική περιουσία που αποτιμάται σε εκατομμύρια ευρώ”.

Όπως υποστηρίζει, “έφτασε στο σημείο μάλιστα να την καταγγείλει στην Ανεξάρτητη Αρχή για το μαύρο χρήμα καθώς φοροδιαφεύγει συστηματικά”.

“Πρότεινες να μου δώσεις 100.000€ σε μετρητά, για να λυθούν οι διαφορές μας με τρόπο παράνομο και αδιαφανή γι’ αυτό και δε τα δέχτηκα. Η περιουσία σου, έχει όχι απλώς αυξηθεί, αλλά πολλαπλασιαστεί, κατά τη διάρκεια του γάμου μας χάρη στη δική μου συμβολή. Ό,τι απέκτησες κατά τη διάρκεια του γάμου μας κατά το ήμισυ το οφείλεις σε μένα”, επισημαίνει.

Έως και 2.000.000 ευρώ φτάνει ο τζίρος των καταστημάτων με ρούχα και κοσμήματα σε Αθήνα, Πάρο και Μύκονο.

Ο λόγος για τον οποίο επήλθε ρήξη και έφτασαν στα δικαστήρια, είναι τρίτο πρόσωπο, όπως καταγγέλει ο άνδρας, προκειμένου να μοιράσουν την περιουσία.

Την κατηγόρησε για απιστία και φοροδιαφυγή: Του κοινοποιήθηκε απόλυση με δικαστικό επιμελητή

“Ενώ διατηρούσες δεσμό με τον γυμναστή, αποφάσισες εντελώς αδικαιολόγητα να με απολύσεις από την επιχείρηση. Απόλυση που μου κοινοποιήθηκε μάλιστα από δικαστικό επιμελητή. Έχω αναγκαστεί να επιστρέψω στο πατρικό μου και συγκατοικώ με τους υπερήλικες γονείς μου. Δεν μπορώ να καλύψω ούτε τα βασικά μου έξοδα και κινδυνεύω να αποξενωθώ από τα παιδιά μας”, δήλωσε οργισμένος ο άνδρας.

Ο ίδιος αναφέρει πως προσπάθησε πολύ να κρατήσει τον γάμο τους από τον οποίο έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά. “Από τη μια στιγμή στην άλλη, άρχισες να με απαξιώνεις, να μου μιλάς υποτιμητικά. Έκανα φιλότιμη προσπάθεια όλο το καλοκαίρι να σε μεταπείσω αλλά ήσουν ανένδοτη. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να σεβαστώ την επιθυμία σου και να σε αφήσω”.

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία μιλώντας στο Mega, υπογραμμίζει πως “η επικοινωνία με τα παιδιά του έχει αποκοπεί πλήρως όπως και η πρόσβαση του σε οποιαδήποτε περιουσιακό του στοιχείο με στόχο την οικονομική του εξάντληση”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ