Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2023

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία συναυλία για το περιβάλλον στο Ηρώδειο – ΦΩΤΟ

Η μεγάλη αυτή συναυλία του Ε.Ε.Σ. ήταν μία σημαντική προσπάθεια ευαισθητοποίησης όλων, όχι μόνο για τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, αλλά και για την έγκαιρη αντιμετώπιση των δυνητικών κινδύνων που απορρέουν από αυτήν.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία συναυλία για το περιβάλλον στο Ηρώδειο – ΦΩΤΟ Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Φαντασμαγορικό υπερθέαμα με διδακτικό περιχεόμενο, όπως άξιζε και αξίζει στην μακραίωνη ιστορική διαδρομή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.) αλλά και στην τεράστια ανθρωπιστική προσφορά του στον τόπο μας, η μεγάλη συναυλία για το περιβάλλον που διοργάνωσε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στο  κατάμεστο Ηρώδειο, με το έργο του του εξαίρετου μουσικοσυνθέτη Πασχάλη Τόνιου «Μητέρα Γη Συγνώμη». 

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Εκπληκτική ήταν η ερμηνεία των διακεκριμένων καλλιτεχνών που συμμετείχαν, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, η υψίφωνος Βανέσα Καλκάνη, η σκηνοθέτης Σοφία Σπυράτου, ο Γρηγόρης Βαλτινός στο ρόλο του αφηγητή και ο Αλέξης Κωστάλας στην παρουσίαση της συναυλίας. Πρέπει να σημειωθεί και η άκρως εντυπωσιακή παρουσία της Αθηναϊκής συμφωνικής ορχήστρας και των 400 χορωδών που προσέφεραν αξέχαστες στιγμές στους χιλιάδες θεατές του Ηρωδείου.

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Η μεγάλη αυτή συναυλία του Ε.Ε.Σ. ήταν μία σημαντική προσπάθεια ευαισθητοποίησης όλων, όχι μόνο για τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, αλλά και για την έγκαιρη αντιμετώπιση των δυνητικών κινδύνων που απορρέουν από αυτήν. Λαμβάνοντας δε υπόψιν ότι οι συνέπειες της κλιματικής κρίσης επιφέρουν τεράστια ανθρωπιστικά προβλήματα στις φτωχές και υπανάπτυκτες χώρες χρειάζεται μια ανάλογη συλλογική  προσπάθεια πολιτικών και πολιτειακών παραγόντων για την αντιμετώπισή της. Ο Ε.Ε.Σ. θα συνεχίσει να έχει ως βασικό πεδίο δράσης την κλιματική κρίση. 

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ