Τρίτη 07 Δεκεμβρίου 2021

Ο Θεόδωρος Μαντάς και το ΠΑΡΙΣΤΑΜΑΙ ΥΠΕΡ συναντήθηκαν με το Γιάννη Στάνκογλου σε μία ξεχωριστή θεατρική παράσταση

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς Θεόδωρος Μαντάς υποδέχτηκε τους καλεσμένους του στο θέατρο «Εμπορικόν».

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο Θεόδωρος Μαντάς και το ΠΑΡΙΣΤΑΜΑΙ ΥΠΕΡ συναντήθηκαν με το Γιάννη Στάνκογλου σε μία ξεχωριστή θεατρική παράσταση

Μια ξεχωριστή θεατρική βραδιά όπου η δικηγορία συναντήθηκε με το θέατρο, διοργάνωσε ο υποψήφιος σύμβουλος στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Θεόδωρος Μαντάς και η παράταξη «ΠΑΡΙΣΤΑΜΑΙ ΥΠΕΡ».

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς Θεόδωρος Μαντάς υποδέχτηκε τους καλεσμένους του στο θέατρο «Εμπορικόν» και μαζί παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση KILLER JOE την οποία σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Στάνκογλου.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους δικηγόροι, εξέχουσες προσωπικότητες από το δικαστικό και εισαγγελικό σώμα, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμετέχουμε« Μιχάλης Καλατζόπουλος, όλοι φίλοι και συνοδοιπόροι του Θεόδωρου Μαντά.

Όπως έγραψε ο κ. Μαντάς και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Ο Θεόδωρος Μαντάς και το ΠΑΡΙΣΤΑΜΑΙ ΥΠΕΡ συναντήθηκαν με το Γιάννη Στάνκογλου και το KILLER JOE σε μια παράσταση θεατρική … Σε μια παράσταση συγκλονιστική … Σε μια παράσταση για την ενδοοικογενειακή βία … Γιατί οι Δικηγόροι αφουγκράζονται την κοινωνία … Γιατί οι Δικηγόροι αγαπούν την τέχνη … Γιατί οι Δικηγόροι επιδιώκουν τη συνάντηση της επιστήμης με τον πολιτισμό … Γιατί εν τέλει οι Δικηγόροι διεκδικούν το θεσμικό τους ρόλο στην κοινωνία ..

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ