Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Οι “θαλάσσιες ξαπλώστρες” στο εδώλιο: Απολογείται ο υπεύθυνος του beach bar – Μπήκε λουκέτο από τις αρμόδιες Αρχές

Στην επιχείρηση επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 28.560 ευρώ. Παρά τις ποινές επιχείρησε να διοργανώσει πάρτυ, αφαιρώντας τις κορδέλες της αστυνομίας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Οι “θαλάσσιες ξαπλώστρες” στο εδώλιο: Απολογείται ο υπεύθυνος του beach bar – Μπήκε λουκέτο από τις αρμόδιες Αρχές Action 24

Το κατώφλι της ανακρίτριας περνάει σήμερα Δευτέρα 10 Ιουλίου ο υπεύθυνος του beach bar με τις ξαπλώστρες στη θάλασσα και τους… κολυμβητές- σερβιτόρους

Όπως έγραψε το dikastiko.gr, το αναφερόμενο beach bar το οποίο το καλοκαίρι του 2023 είχε ταράξει την κοινή γνώμη με τα βίντεο που έδειχναν τους σερβιτόρους να “κολυμπούν” για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες, ξαναβρέθηκε στο επίκεντρο και φέτος.

Μετά την περσινή καταγγελία όπου οι Αρχές ανάγκασαν την επιχείρηση να ξηλώσει τις μεταλλικές συσκευές, ο νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης θέλησε να ξανατοποθετήσει τις ξαπλώστρες εντός της θάλασσας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εγκατάσταση των 19 μεταλλικών κατασκευών μέσα στο βυθό, προκάλεσε την οργή των ντόπιων και των τουριστών κάνοντας την εφαρμογή myCoast να πάρει “φωτιά” από τις αμέτρητες καταγγελίες που έγιναν εις βάρος της επιχείρησης.

Στη συνέχεια διατάχθηκε η σφράγιση του καταστήματος την οποία όμως επιχείρησαν οι υπεύθυνοι να παρακάμψουν βγάζοντας τις κορδέλες της Αστυνομίας και διοργανώνοντας μάλιστα και πάρτυ!!

Πλέον η ελεύθερη για τους πολίτες είναι η συγκεκριμένη παραλία της Ρόδου. Υπήρξε η παρέμβαση Εισαγγελέα μετά την παραβίαση της σφράγισης του χώρου και την αφαίρεση της ειδικής σήμανσης που είχε τοποθετήσει το πρωί της Παρασκευής η Κτηματική Υπηρεσία Δωδεκανήσου Α’ του Υπουργείου Οικονομικών και η Ελληνική Αστυνομία.

Ταυτόχρονα, απαγορεύτηκε και η πρόσβαση εντός της επιχείρησης και η άσκηση οποιασδήποτε οικονομικής δραστηριότητας. Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι σήμερα που θα απολογηθεί, αλλά ήδη του επιδόθηκε πρόστιμο ύψους 28.560 ευρώ.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ