Κυριακή 11 Ιουνίου 2023
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Ολομέλεια Δικηγορικών Συλλόγων: Ανείπωτη θλίψη για τα θύματα – Θα σταθούμε δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων στον δύσκολο αγώνα τους

Άμεση και πλήρης διερεύνηση των αιτιών και απόδοση ευθυνών για το πολύνεκρο δυστύχημα ζητούν οι δικηγόροι.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ολομέλεια Δικηγορικών Συλλόγων: Ανείπωτη θλίψη για τα θύματα – Θα σταθούμε δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων στον δύσκολο αγώνα τους Eurokinissi

Στην τραγωδία των Τεμπών αναφέρεται ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, εκφράζοντας την ανείπωτη θλίψη της για τα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

«Η άμεση και πλήρης διερεύνηση των αιτίων του δυστυχήματος και η απόδοση των ευθυνών όπου ανήκουν, αποτελεί την ελάχιστη υποχρέωση και έκφραση τιμής της Πολιτείας προς τους νεκρούς της» τονίζει η Ολομέλεια καταθέτοντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων των μελών της δικηγορικής κοινότητας στις οικογένειες των θυμάτων.

«Ταυτόχρονα δίνουμε τη διαβεβαίωση ότι θα σταθούμε δίπλα τους στον δύσκολο αγώνα που ξεκινάνε σήμερα» σημειώνει η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων.

Τέμπη

Eurokinissi

Τραγωδία Τεμπών: Αναλυτικά η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος εκφράζει την ανείπωτη θλίψη της για τα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος, που συγκλονίζει σήμερα όλη τη χώρα. Πρόκειται αναμφίβολα για μία τραγωδία.

Η σκέψη όλων μας είναι πρωτίστως στις οικογένειες των θυμάτων, προς τις οποίες εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων των μελών της δικηγορικής κοινότητας.

Και ταυτόχρονα δίνουμε τη διαβεβαίωση ότι θα σταθούμε δίπλα τους στον δύσκολο αγώνα που ξεκινάνε σήμερα.

Η άμεση και πλήρης διερεύνηση των αιτίων του δυστυχήματος και η απόδοση των ευθυνών όπου ανήκουν, αποτελεί την ελάχιστη υποχρέωση και έκφραση τιμής της Πολιτείας προς τους νεκρούς της.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ