Ομαδικός βιασμός 15χρονου: “Επιδεικτικά” βίντεο διακινούσαν οι ανήλικοι – Απολογείται τις επόμενες ώρες ο τελευταίος κατηγορούμενος – ΒΙΝΤΕΟ

Την Τετάρτη προφυλακίστηκε ένας ακόμη εμπλεκόμενος στην υπόθεση. Αναμένονται εντάλματα και για τέσσερα κορίτσια.

NEWSROOM
Ομαδικός βιασμός 15χρονου: “Επιδεικτικά” βίντεο διακινούσαν οι ανήλικοι – Απολογείται τις επόμενες ώρες ο τελευταίος κατηγορούμενος – ΒΙΝΤΕΟ

Αποκαλυπτικά είναι, όχι μόνον τα όσα κατέθεσαν στις απολογίες τους – όπως ότι «έγινε για πλάκα» ή ότι «δεν συνειδητοποίησα τι συνέβαινε» – αλλά και τα όσα κατέγραφαν σε βίντεο και είχαν στα κινητά τους οι νεαροί κατηγορούμενοι οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον.

Σε νέα βίντεο που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, παρουσιάζει ορισμένους από τους κατηγορούμενους να ποζάρουν με όπλα ή ναρκωτικά αλλά και να προβαίνουν σε επιδεικτικές πράξεις εντός σχολικής αίθουσας.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο βίντεο φαίνονται τα χέρια ενός ανήλικου, ο οποίος περιεργάζεται επιδεικτικά ένα πτυσσόμενο σουγιά, ενώ στο δεύτερο βίντεο εμφανίζεται κάποιος άλλος ο οποίος καπνίζει ένα τσιγάρο κάνναβης. Σε τρίτο βίντεο εμφανίζονται νεαρά άτομα να κάνουν ακροβατικά κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας.

eurokinissi

Σημειώνεται πως αυτά τα βίντεο τα διακινούσαν οι ίδιοι οι δημιουργοί και πρωταγωνιστές προκειμένου να εξασφαλίσουν φήμη και αναγνώριση για τα “κατορθώματά” τους.

Υπόθεση ομαδικού βιασμού: Προφυλακιστέος και ο 6ος κατηγορούμενος

Στην υπόθεση έχουν κριθεί κατηγορούμενοι 8 ανήλικοι, εκ των οποίων οι έξι έχουν κριθεί προφυλακιστέοι. Ειδικότερα, οι πρώτοι τρεις κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι το περασμένο Σάββατο, άλλοι δύο το μεσημέρι της Τρίτης και ο έκτος την Τετάρτη, ενώ ένας ακόμη απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους καθώς δεν είχε συμπληρώσει το 15ο της ηλικίας του.

Πιθανότατα και σήμερα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας και ο 8ος εμπλεκόμενος στην υπόθεση. Μεταξύ άλλων οι προφυλακισμένοι ανήλικοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες για συμμορία, ομαδικό βιασμό κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία.

eurokinissi

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις όσον αφορά τις τέσσερεις κοπέλες που φέρεται να ήταν μπροστά στα βασανιστήρια που πέρναγε ο 15χρονος, αλλά δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν την κακοποίησή του.

Μιλώντας στον Skai.gr ο κ. Εμμανουηλ Διαμαντάρας συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων, προανήγγειλε εξελίξεις στην ανατριχιαστική υπόθεση καθώς τα τέσσερα κορίτσια αναμένεται να βρεθούν ενώπιον των δικαστικών αρχών μετά τις 10 Ιανουαρίου.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως σήμερα εμφανίστηκε και ζήτησε αντίγραφο της δικογραφίας προκειμένου να την μελετήσει ο συνήγορος της μιας εκ των τεσσάρων κοριτσιών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ