Δευτέρα 05 Ιουνίου 2023
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Πανελλαδικές: Κίνδυνος να τιναχθούν στον αέρα την Τετάρτη λόγω…απεργίας

Η απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ είναι την προσεχή Τετάρτη 16 Ιουνίου και μεταξύ των συνδικάτων που αφορά είναι και η ΟΛΜΕ που είναι επιφορτισμένοι με τις πανελλαδικές εξετάσεις.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πανελλαδικές: Κίνδυνος να τιναχθούν στον αέρα την Τετάρτη λόγω…απεργίας eurokinissi

Μια απεργία κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα τις Πανελλαδικές Εξετάσεις και να δημιουργήσει πονοκέφαλο σε υποψηφίους και υπουργείο Παιδείας.

Πανελλαδικές 2021: Κίνδυνος να τιναχθούν στον αέρα την Τετάρτη

Πανελλαδικές: Κίνδυνος να τιναχθούν στον αέρα την Τετάρτη λόγω της απεργίας της ΟΛΜΕ

Η απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ είναι την προσεχή Τετάρτη 16 Ιουνίου και μεταξύ των συνδικάτων που αφορά είναι και η ΟΛΜΕ που είναι επιφορτισμένοι με τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΟΛΜΕ υποστηρίζει πως η απεργία δεν θα έπρεπε να γίνει προκειμένου να μην προκύψουν προβλήματα με τις πανελλήνιες εξετάσεις την Τετάρτη, αλλά δείχνει πως την πλευρά της ΑΔΕΔΥ να αποφασίσει για το τί ακριβώς θα γίνει. Πανελλαδικές 2021: Κίνδυνος να τιναχθούν στον αέρα την Τετάρτη

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η ΑΔΕΔΥ θα συνεδριάσει την Τρίτη προκειμένου να ληφθεί οριστική απόφαση με γνώμονα να μην διαταραχθεί η διαδικασία των εξετάσεων. Σε περίπτωση πάντως, που δεν αλλάξει τίποτα δεν αποκλείεται να τιναχθεί στον αέρα όλη η διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εξετάσεων την Τετάρτη οι υποψήφιοι στα Γενικά Λύκεια θα εξεταστούν στα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών, των Μαθηματικών και της Βιολογίας.

Πηγή: foititikanea.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ