Πανικός στη Χαλκιδική: Άγριο ξύλο σε ποδοσφαιρικό αγώνα – BINTEO

Ποδοσφαιριστές και παράγοντες πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν

NEWSROOM
Πανικός στη Χαλκιδική: Άγριο ξύλο σε ποδοσφαιρικό αγώνα – BINTEO

Χαλκιδική επεισόδια: Πρώτα κράτησαν ενός λεπτού λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη και μετά έγινε… το έλα να δεις, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως η κατάσταση στα ελληνικά γήπεδα, σε όλες τις κατηγορίες, επαγγελματικές και ερασιτεχνικές, νοσεί και νοσεί σοβαρά.

Συγκεκριμένα άγριο επεισόδιο μεταξύ ποδοσφαιριστών και παραγόντων ομάδων σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε ποδοσφαιρικό αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στη Χαλκιδική.

Χαλκιδική επεισόδια: Τι συνέβη

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου στο 70ο λεπτό του ματς μεταξύ Άρη Κασσανδρείας και Ανθεμούς Γαλάτιστας στο δημοτικό στάδιο Κασσανδρείας και υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ παικτών και παραγόντων.

Όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, σύμφωνα με τη metrosport, ακολούθησε προσωρινή διακοπή με μαζικές διαμαρτυρίες από παίκτες και παράγοντες των γηπεδούχων και στη συνέχεια εισήλθαν φίλαθλοι.

Από το άγριο επεισόδιο τραυματίστηκαν ο προπονητής της Γαλάτιστας, Γιάννης Κάρτας και ο ποδοσφαιριστής Φώτης Ρίτσας της Κασσάνδρας. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Πολυγύρου για προληπτικές εξετάσεις.

Για αρκετή ώρα επικράτησε ένταση και μάταια οι ψυχραιμότεροι προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να απομακρύνουν τους συμπλεκόμενους.

Στις καταθέσεις τους δεν υπέδειξαν τα άτομα που τους επιτέθηκαν και έτσι δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα. Οι διαιτητές αποχώρησαν στα αποδυτήρια την ώρα του επεισοδίου

Σημειώνεται ότι πριν την έναρξη του αγώνα δεν ζητήθηκε αστυνομική παρουσία, ωστόσο κλήθηκε όταν ξεκίνησε το επεισόδιο. Την υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας.

Από την πλευρά των φιλοξενουμένων, όπως αναφέρει η metrosport, ο ποδοσφαιριστής Κώστας Σουάνης τόνισε: «Ήταν μια παράνοια αυτό που έγινε, δεχθήκαμε επίθεση από αγνώστους, σε κάποια στιγμή έβλεπα μόνο ανθρώπους με άγνωστα μπουφάν γύρω μου. Πραγματικά είναι ντροπή αυτό που συνέβη».

ΠΗΓΗ: voria.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ