Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Ποινή φυλάκισης 14 μηνών για τον “τσολιά” πατέρα αρνητή – ΒΙΝΤΕΟ

Στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου για την εκδίκαση της υπόθεσης του βρέθηκε σήμερα ο "τσολιάς" πατέρας - αρνητής. Σύμφωνα με το patrisnews.gr, το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών με αναστολή για τη μη εφαρμογή των μέτρων κατά του Covid-19 και ακόμη δύο μήνες για εξύβριση.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ποινή φυλάκισης 14 μηνών για τον “τσολιά” πατέρα αρνητή – ΒΙΝΤΕΟ

Ο “τσολιάς” πατέρας – αρνητής Αλέξανδρος Μαγκότσος, ο οποίος είχε σχολιαστεί για την εμφάνιση στο δικαστήριο με την στολή του τσολιά, παρουσιάστηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου για την εκδίκαση της υπόθεσής του. Υπενθυμίζουμε ότι του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου, όπου φοιτά η 10χρονη κόρη του.

Ο “τσολιάς” πατέρας – αρνητής δεν επιτρέπει στην 10χρονη μαθήτρια να φορέσει μάσκα, κατά την προσέλευση και παραμονή της στο σχολείο (τις ώρες διδασκαλίας) με αποτέλεσμα το κορίτσι να είναι αναγκασμένο να αποκλειστεί από την εκπαιδευτική διαδικασία.

Οι κατηγορίες αφορούσαν τα αδικήματα της παραβίασης των κανόνων που προφυλάσσουν από την μετάδοση του Covid-19, της συκοφαντικής δυσφήμισης μέσω του διαδικτύου και εξύβρισης μέσω του διαδικτύου για τις οποίες ο “τσολιάς” πατέρας – αρνητής καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών με αναστολή για τη μη εφαρμογή των μέτρων κατά του Covid-19 και ακόμη δύο μήνες για εξύβριση.

Οι δηλώσεις του “τσολιά” πατέρα – αρνητή και του διευθυντή του σχολείου

«Δεν είμαι ψεκασμένος, δεν είμαι αρνητής, είμαι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και θα το κερδίσω το δικαστήριο» είχε πει ο πατέρας αρνητής μιλώντας στην εκπομπή Live News στο Mega.

«Έστειλε πάλι το παιδί του χωρίς μάσκα με αποτέλεσμα πάλι να εφαρμόσουμε τη διαδικασία του πρωτοκόλλου» είπε από την πλευρά του ο διευθυντής του σχολείου. Το παιδί έμεινε για ώρες απομονωμένο σε μια άδεια αίθουσα, καθώς χωρίς μάσκα δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τα μαθήματα.

«Το παιδί του αυτή τη στιγμή είναι σαν είναι σε τιμωρία. Στον ειδικό χώρο και να μην μπορεί να πάει με τα’ άλλα τα παιδάκια. Το παιδάκι είναι τρομοκρατημένο και χειραγωγημένο. Γι’ αυτό ζητάμε την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών» συμπλήρωσε ο διευθυντής του σχολείου.

«Το παιδάκι στεναχωριέται γιατί του λένε «εσύ είσαι εδώ μέσα το κρούσμα, εσύ θα μας κολλήσεις όλους». Και το βάζουν σε μια άκρη και παθαίνει ψυχολογικό το παιδί μου», λέει ο πατέρας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ