Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2023

Ποιο κόμμα στηρίζει ο Κασιδιάρης μετά το “μπλόκο” από τον Άρειο Πάγο

"Εμείς οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ εκφράζουμε σε πραγματικό και απόλυτο βαθμό την λαϊκή πατριωτική Δεξιά, το τρίπτυχο πατρίς, θρησκεία, οικογένεια", αναφέρουν στην ιδρυτική τους διακήρυξη.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ποιο κόμμα στηρίζει ο Κασιδιάρης μετά το “μπλόκο” από τον Άρειο Πάγο EUROKINISSI

Με δήλωση μέσω της συνηγόρου του Βασιλικής Πανταζή, ο Ηλίας Κασιδιάρης μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να μην συμμετάσχει και σε αυτές τις εκλογές, υποστήριξε, ότι θα στηρίξει εκλογικά το εθνικιστικό κόμμα “Σπαρτιάτες” το οποίο κατέθεσε αίτηση συμμετοχής στις εκλογές.

“Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα ψηφίσω και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, που θα εισέλθει δυναμικά στη βουλή και θα αποτελέσει την πιο ισχυρή εθνική αντιπολίτευση. Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα.

Αφού απέκλεισαν με αντισυνταγματικό τρόπο τους ΕΛΛΗΝΕΣ, θα στηρίξω συνειδητά τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ που αποτελούν διαχρονικά και συμβολικά την πρώτη γραμμή των Ελλήνων στους αγώνες για την Ελευθερία”.

Ποιο κόμμα στηρίζει ο Κασιδιάρης

Κασιδιάρης

 Η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ”

Σύμφωνα με την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ που θα στηρίξει ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρεται:

Στίς 5/12/2017 το δίκτυο κοινωνικής δράσης και αλληλεγγύης με επικεφαλής τον Βασίλη Στίγκα κατέθεσε στον Άρειο Πάγο την ιδρυτική διακήρυξη του νέου πολιτικού φορέα.

Στα 4 χρόνια ύπαρξης τους οι Σπαρτιάτες και εν μέσω σκληρής και απάνθρωπης λιτότητας έχοντας βοηθήσει ηθικά και υλικά μόνο Έλληνες έκαναν το μεγάλο βήμα και έγιναν πολιτικός σχηματισμός.

Εμείς οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ εκφράζουμε σε πραγματικό και απόλυτο βαθμό την λαϊκή πατριωτική Δεξιά, το τρίπτυχο πατρίς, θρησκεία, οικογένεια, είμαστε θεματοφύλακες των πατροπαράδοτων αρχών και αξιών του Ελληνισμού,και τιμάμε τις παραδόσεις μας που σήμερα εκλείπουν από την δημόσια ζωή της χώρας.

Είμαστε ο σιδηρούς βραχίονας και το πραγματικό ανάχωμα που θα ανακόψει τον κατήφορο και το ξεπούλημα της Ελλάδας και των Ελλήνων όχι μέσα από λόγια αλλά με έργα που εκφράζουν και αντιπροσωπεύουν όλους τους Ελληνόψυχους.

Πάντα ταγμένοι να φυλάμε Θερμοπύλες ξεκινάμε και όσοι πιστοί προσέλθετε…

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ