Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Ποιος θα πάρει την κληρονομιά του Μαραντόνα – Μια 11αδα υποψηφίων

Ο Μαραντόνα είχε ήδη αναγνωρίσει δύο γιους και τρεις κόρες από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει εάν έχει συμπεριλάβει κάποια από τα αναγνωρισμένα ή μη παιδιά του στη διαθήκη του.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ποιος θα πάρει την κληρονομιά του Μαραντόνα – Μια 11αδα υποψηφίων

Με πέντε παιδιά τα οποία έχει αναγνωρίσει ως δικά του και άλλα έξι που δηλώνουν ότι είναι πατέρας τους, το θέμα της κληρονομιάς του Θεού της μπάλας Ντιέγκο Μαραντόνα βρίσκεται μετά το θάνατό του στο επίκεντρο.

Ο Μαραντόνα είχε ήδη αναγνωρίσει δύο γιους και τρεις κόρες από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει εάν έχει συμπεριλάβει κάποια από τα αναγνωρισμένα ή μη παιδιά του στη διαθήκη του.

Ο ίδιος τον Νοέμβριο του 2019 είχε απειλήσει να μην αφήσει τίποτα στα παιδιά του, όταν ισχυρίστηκε πως δεν πεθαίνει. Σε ένα βίντεο που γυρίστηκε από αυτό που φαινόταν να είναι το σπίτι του στην Αργεντινή, ο Μαραντόνα, ανέφερε: «Θέλω να σας πω ότι δεν πεθαίνω, ότι κοιμάμαι ήσυχα γιατί εργάζομαι».

Τότε, τόνιζε πως «σας λέω όλους ότι δεν θα αφήσω τίποτα, όλα θα τα δωρίσω. Δεν πρόκειται να τους χαρίσω τίποτα από όσα κέρδισα σε όλη μου την ζωή, θα τα κάνω όλα δωρεές».

Όπως αναφέρει το iefimerida.gr, μία από τις κόρες του είχε πριν το θάνατό του αστειευτεί πως θα μπορούσε να κάνει 11άδα με τα παιδιά του, αφότου μια 23χρονη από την Αργεντινή ισχυρίστηκε ότι είναι κόρη του.

«Χρειάζονται μόνο τρία ακόμη για την ομάδα των 11. Μπορείς να τα καταφέρεις!!!» είπε η Τζιανίνα Μαραντόνα, μία από τις δύο κόρες του Μαραντόνα, από την Βιλαφάνε, αφότου δημοσιοποιήθηκαν τα ονόματα τριών παιδιών που λέγεται ότι είναι δικά του, στην Κούβα.

Μεταξύ αυτών και μια 23χρονη μελαχρινή που ονομάζεται Μαγκάλι Τζιλ και εμφανίστηκε ως το τελευταίο πιθανό μέλος της οικογένειας του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Μάλιστα, το δημοφιλές τηλεοπτικό πρόγραμμα της Αργεντινής Intrusos, είπε ότι έχει και μια μικρή κόρη, πράγμα που σημαίνει ότι το πρώην αστέρι της Νάπολης και της Βαρκελώνης, θα μπορούσε να είναι παππούς, εάν επιβεβαιωνόταν πως ήταν πατέρας της 23χρονης. Λέγεται επίσης, πως είχε κινήσει νομικές διαδικασίες πέρυσι τον Απρίλιο για να αποδείξει πως ήταν όντως πατέρας της.

Ο δημοσιογράφος Αντριάν Παλάρες, είπε στο Intrusos: «Η μητέρα της δεν την μεγάλωσε, αλλά η οικογένεια που την υιοθέτησε, της έδωσε όλη την αγάπη της. Πρόσφατα, ανακάλυψε πως δεν ήταν πραγματικό μέλος της οικογένειας αυτής και πως ο πατέρας της θα μπορούσε να είναι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Δεν έκανε τεστ DNA

Η Μαγκάλι Τζιλ ζήτησε να γίνει τεστ DNA από τον Μαραντόνα δηλώνοντας στην ιταλική τηλεόραση πως είχε υιοθετηθεί σε μικρή ηλικία και πως η βιολογική της μητέρα είχε επικοινωνήσει μαζί της στις αρχές του 2019, για να της πει ποιος ήταν ο πραγματικός της πατέρας.

Αργότερα, η Μαγκάλι δήλωσε στον Αργεντινό δημοσιογράφο Τόμας Ντέντε: «Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε ακόμα να οριστικοποιήσουμε μια ημερομηνία για την διεξαγωγή τεστ DNA. Θα ήθελα να πιστέψω πως η προδιάθεση που εξέφρασε ο δικηγόρος του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, εξακολουθεί να υπάρχει, ώστε να επιλυθεί το θέμα το συντομότερο δυνατό και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ανησυχώ για το τι συμβαίνει επειδή είναι πολύ σημαντικό για μένα, για την ταυτότητα και το παρελθόν μου. Προσπαθώ να παραμείνω ήρεμη και καταλαβαίνω ότι μιλάμε για τον Ντιέγκο Μαραντόνα που ξέρω ότι έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα.Θα ήθελα απλώς να τον παροτρύνω να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει ένα άτομο που περιμένει και ανυπομονεί να λύσει το θέμα της ταυτότητάς της και να θέσει τέρμα σε αυτή την αναζήτηση».

Και άλλος ως φερόμενος γιος του θρύλου του ποδοσφαίρου

Είχε υπάρξει και η τηλεοπτική έκκληση του Σαντιάγκο Λάρα, που προέρχεται από την πόλη της Αργεντινής Λα Πλάτα, όπου ο Μαραντόνα ήταν επικεφαλής της Gimnasia y Esgrima, να τον αναγνωρίσει ως γιο του.

Ο έφηβος τότε , του οποίου η σερβιτόρα μητέρα Ναταλία Γκαράτ πέθανε σε ηλικία 23 ετών από καρκίνο του πνεύμονα το 2006 και ανατράφηκε από τον πρώην φίλο της Μαρτσέλο Λάρα, μίλησε για πρώτη φορά το 2016 για τον αγώνα του να μάθει ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του.

Όπως είχε δηλώσει τότε: «Μου είπαν ότι ο πραγματικός πατέρας μου είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο πατέρας μου θα είναι πάντα ο Μαρτσέλο Λάρα, αλλά μου είπαν ότι ο πατέρας μου είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Νομίζω ότι του μοιάζω. Έχω το πρόσωπό, τις μπούκλες, τα πάντα. Κοιτάζω τον Μαρτσέλο και ξέρω ότι δεν μοιάζουμε. Δεν είναι εύκολο να ξυπνάς το πρωί με αυτό το αίσθημα».

Και συνέχισε: «Το ανακάλυψα όταν πέρασα μπροστά από ένα περίπτερο κοντά στο σπίτι μου σε ηλικία 13 ετών και είδα ένα εξώφυλλο περιοδικού με το πρόσωπο του Μαραντόνα και το δικό μου με πίξελ από κάτω. Σοκαρίστηκα γιατί δεν ήξερα τι έκανα στο περιοδικό. Έτρεξα στο σπίτι και ρώτησα τον Μαρτσέλο τι συνέβαινε και μου εξήγησε τα πάντα. Μου είπε ότι η μητέρα μου ήταν μοντέλο όταν ήταν νέα και μου είπε πως είχε την αίσθηση ότι δεν ήμουν δικός του γιος. Μου είπε ότι είχε ζητήσει τεστ DNA αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ».

«Άτακτος» ο Μαραντόνα στην Κούβα

Ο δικηγόρος του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, είπε μήνες πριν από τον θάνατο του ποδοσφαιριστή, ότι θα μπορούσε να αναλάβει τις ευθύνες του ως πατέρας του Σαντιάγκο εάν επιβεβαιωνόταν πως ήταν γιος του. Ο Μόρλα είχε προηγουμένως αναφέρει: «Όλοι γνωρίζουν πως στην Αργεντινή υπάρχει ο Σαντιάγκο και ένα άλλο άτομο για το οποίο συζητούν» αν και άλλα μέσα ενημέρωσης στην χώρα της Νότιας Αμερικής έχουν υποθέσει πως το 11ο παιδί του, πρέπει να είναι το τέταρτο από την Κούβα.

Τα άλλα τρία από την Κούβα, των οποίων τα ονόματα έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί είναι οι Τζοάνα, Λου και Τζαβιελίτο, που γεννήθηκαν αφότου ο Ντιέγκο Μαραντόνα μετακόμισε εκεί τον Φεβρουάριο του 2000 για να καταπολεμήσει τις καταχρήσεις του.

Ο Μόρλα, που παραδέχτηκε τον Οκτώβριο του 2018 ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής ήταν «άτακτος» στην Κούβα, είχε δηλώσει: «Θα υπάρξουν πολλοί απόγονοι του Μαραντόνα, πολλοί, ακόμη κι αν σε κάποιους ανθρώπους δεν αρέσει αυτό».

Πηγή : iefimerida.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ