Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Πολάκης: Χάσαμε γιατί δεν στηρίξαμε τη μεσαία τάξη – Κυνική χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία την «ομολογία του Παύλου Πολάκη» /ΒΙΝΤΕΟ

Τον λόγο που ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις εκλογές επιχείρησε να αναλύσει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. σε ένα βίντεο που ανάρτησε η «Ομάδα Αλήθειας».

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πολάκης: Χάσαμε γιατί δεν στηρίξαμε τη μεσαία τάξη – Κυνική χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία την «ομολογία του Παύλου Πολάκη» /ΒΙΝΤΕΟ

Τον λόγο που ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις εκλογές επιχείρησε να αναλύσει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. σε ένα βίντεο που ανάρτησε η «Ομάδα Αλήθειας». Ο κ. Πολάκης με τον δικό του ιδιαίτερο λόγο υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε επειδή δεν στήριξε τη μεσαία τάξη.

Κυνική χαρακτηρίζει από την πλευρά της η Νέα Δημοκρατία την «ομολογία του Παύλου Πολάκη». «Ο φίλος και συνεργάτης του Α. Τσίπρα, Π. Πολάκης ομολογεί με κυνικό τρόπο, αυτό που υπέστη η μεσαία τάξη από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο κι αν προσπαθεί να την καλοπιάσει τώρα ο κ. Τσίπρας με λόγια του αέρα, οι φόροι και οι εισφορές που της φόρτωσε είναι αδύνατον να ξεχαστούν. Και να θέλει να ξεχάσει, θα τα θυμίζει ο κ. Πολάκης. Ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν», σχολιάζει η Νεα Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ