Πολάκης: Χάσαμε γιατί δεν στηρίξαμε τη μεσαία τάξη – Κυνική χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία την «ομολογία του Παύλου Πολάκη» /ΒΙΝΤΕΟ

Τον λόγο που ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις εκλογές επιχείρησε να αναλύσει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. σε ένα βίντεο που ανάρτησε η «Ομάδα Αλήθειας».

NEWSROOM
Πολάκης: Χάσαμε γιατί δεν στηρίξαμε τη μεσαία τάξη – Κυνική χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία την «ομολογία του Παύλου Πολάκη» /ΒΙΝΤΕΟ

Τον λόγο που ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις εκλογές επιχείρησε να αναλύσει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. σε ένα βίντεο που ανάρτησε η «Ομάδα Αλήθειας». Ο κ. Πολάκης με τον δικό του ιδιαίτερο λόγο υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε επειδή δεν στήριξε τη μεσαία τάξη.

Κυνική χαρακτηρίζει από την πλευρά της η Νέα Δημοκρατία την «ομολογία του Παύλου Πολάκη». «Ο φίλος και συνεργάτης του Α. Τσίπρα, Π. Πολάκης ομολογεί με κυνικό τρόπο, αυτό που υπέστη η μεσαία τάξη από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο κι αν προσπαθεί να την καλοπιάσει τώρα ο κ. Τσίπρας με λόγια του αέρα, οι φόροι και οι εισφορές που της φόρτωσε είναι αδύνατον να ξεχαστούν. Και να θέλει να ξεχάσει, θα τα θυμίζει ο κ. Πολάκης. Ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν», σχολιάζει η Νεα Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ