Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Πρόσκληση Κασσελάκη στο ΠΑΣΟΚ για κοινή πρόταση επί των υπερκερδών των τραπεζών – Στις 4-6 Οκτωβρίου του Συνέδριο

"Θέλω να σας παρακαλέσω να μην χάσετε το ρομαντισμό σας. Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής, εμείς θα τη φέρουμε, συνεχίστε να πιστεύετε" κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πρόσκληση Κασσελάκη στο ΠΑΣΟΚ για κοινή πρόταση επί των υπερκερδών των τραπεζών – Στις 4-6 Οκτωβρίου του Συνέδριο (ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Πρόσκληση του Στέφανου Κασσελάκη στο ΠΑΣΟΚ για επεξεργασία και κατάθεση κοινής ρπότασης για τα υπερκέρδη των τραπεζών και το ιδιωτικό χρέος. Την πρόσκληση απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη δευτερολογία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Πρόσκληση Κασσελάκη στο ΠΑΣΟΚ: “Θα ηγηθώ της διαδικασίας”

Όπως ανέφερε «η αξιωματική αντιπολίτευση θα ηγηθεί αυτής της διαδικασίας και εγώ προσωπικά αρχίζοντας από κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες» και υπάρχουν δύο αυτή τη στιγμή, όπως είπε, η μία για το ιδιωτικό χρέος και η δεύτερη είναι για τα υπερκέρδη των τραπεζών.

«Θα πάρω τηλέφωνο την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και θα τους προσκαλέσω για την επεξεργασία τους.

Και εγώ προσωπικά θα συνεργαστώ με τους βουλευτές μας, τους δικούς τους βουλευτές και τους δικούς τους ειδικούς, εφόσον το επιθυμούν.

Θέλω να σας παρακαλέσω να μην χάσετε το ρομαντισμό σας. Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής, εμείς θα τη φέρουμε, συνεχίστε να πιστεύετε» κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μαζί με τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ το Συνέδριο

Στις 4-6 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς πέρασε κατά πλειοψηφία η εισήγηση του Προέδρου και απορρίφθηκαν οι τροπολογίες των «87»

«Δεσμεύομαι ότι από εδώ και πέρα θα σας ταράξω στη συλλογικότητα. Ετοιμαστείτε όργανα να συνεδριάζουμε όλη την ώρα, αλλά και Αύγουστο αν χρειαστεί» ανέφερε ο κ. Κασσελάκης. «Αλλά να συμφωνήσουμε όλοι μας, ότι μέσα στα όργανα μπορείτε να πείτε ότι θέλετε».

«Αν όμως την επόμενη ημέρα είστε σε δημόσια πλατφόρμα και αντιφάσκετε με το πνεύμα και τις αποφάσεις του κόμματος και των οργάνων χωρίς να τηρούμε το Καταστατικό που διαχωρίζει την προσωπική θέση από την κομματική θέση, τότε προφανώς θα πρέπει τα μέλη των οργάνων και ο Πρόεδρός του να πάρουν θέση. Αυτό να ξέρετε δεν είναι απειλή είναι κοινή λογική».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ