Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Δράστις και θύμα είχαν εξωσυζυγική σχέση – Χαροπαλεύει ο γιατρός και πατέρας του παιδιού τους

Ο οφθαλμίατρος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

NEWSROOM
Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Δράστις και θύμα είχαν εξωσυζυγική σχέση – Χαροπαλεύει ο γιατρός και πατέρας του παιδιού τους

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το αιματηρό περιστατικό στο Χαλάνδρι όπου μία γυναίκα πυροβόλησε έναν άνδρα, γιατρό στο επάγγελμα, στην πιλοτή της πολυκατοικίας όπου βρισκόταν το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε ο ίδιος και η οικογένειά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η γυναίκα φαίνεται ότι πυροβόλησε τον άνδρα ο οποίος ήταν πατέρας του παιδιού που είχαν αποκτήσει, καθώς είχαν εξωσυζυγική σχέση. Μάλιστα ο γιατρός είχε πάρει την αποκλειστική επιμέλειά του. Η υπόθεση είχε απασχολήσει στο παρελθόν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η δράστις αλβανικής καταγωγής είναι η βιολογική μητέρα του παιδιού και ο πατέρας του ο οποίος δέχθηκε τους πυροβολισμούς μεγάλωνε την κόρη τους με τη σύζυγό του.

Να σημειωθεί ότι μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, η δράστις της επίθεσης δεν έκανε κάποια προσπάθεια να διαφύγει από το σημείο. Παρέμεινε εκεί, με το όπλο στο χέρι, περιμένοντας να τη συλλάβουν.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο άνδρας βγήκε από το σπίτι για να παραλάβει το παιδί από το σχολικό και τότε η δράστις που του είχε στήσει καρτέρι τον πυροβόλησε με ένα παλαιό περίστροφο τραυματίζοντάς τον βαριά σε θώρακα και μασχάλη. Ο οφθαλμίατρος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Είχαν πάει στα δικαστήρια

Ο γνωστός γιατρός φέρεται να είχε κερδίσει την επιμέλεια του παιδιού τα τελευταία επτά χρόνια και το παιδί ζούσε με τον ίδιο και τη σύζυγό του, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είχε αναγνωρίσει το παιδί από την πρώτη στιγμή και εκείνο αρχικά έμενε με τη βιολογική του μητέρα. Τελικά όμως η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια, με αποτέλεσμα η απόφαση να είναι υπέρ του 68χρονου οφθαλμίατρου «λόγω του ευάλωτου χαρακτήρα που φαίνεται να είχε η βιολογική μητέρα του παιδιού», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ