Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

“Έσβησε” στο Νοσοκομείο Λαμίας 19χρονος διανομέας μετά από σοβαρό τραυματισμό σε τροχαίο

Έδινε μάχη για τέσσερις ημέρες στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας

NEWSROOM icon
NEWSROOM
“Έσβησε” στο Νοσοκομείο Λαμίας 19χρονος διανομέας μετά από σοβαρό τραυματισμό σε τροχαίο EUROKINISSI

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά ένας 19χρονος διανομέας, ο οποίος μετά από σχεδόν τέσσερις ημέρες νοσηλείας δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο νεαρός που ενεπλάκη σε τροχαίο την Παρασκευή 9 Ιουνίου μέσα στην πόλη του Ορχομενού, εργαζόταν ως διανομέας και εκείνη τη στιγμή επέστρεφε από την παράδοση παραγγελίας.

Για άγνωστο λόγο, ο 19χρονος έχασε τον έλεγχο του δικύκλου και βρέθηκε εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι. Διακομίστηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία από τους γιατρούς η εισαγωγή του σε ΜΕΘ.

Ακολούθως διακομίσθηκε στην Εντατική του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου και κατέληξε το πρωί της Τρίτης 13 Ιουνίου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του που όλο αυτό το διάστημα ήταν στο πλευρό του ελπίζοντας σε ένα θαύμα.

Σημειώνεται πως την προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το κακό έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς.

τουρίστρια στη Χαλκιδική

Eurokinissi

Νεκρός σε τροχαίο 19χρονος διανομέας: Τι κάνουμε σε ένα τροχαίο ατύχημα

Τι ορίζει ο Κ.Ο.Κ.

Αν συμβεί ένα οδικό τροχαίο ατύχημα ο οδηγός που εμπλέκεται σε αυτό θα πρέπει:

α) Να σταματήσει αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία. β) Να λάβει μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας και να  ειδοποιήσει την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή γ) Να ανταλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία. Σε περίπτωση μόνον υλικών ζημιών και όταν ο ζημιωθείς δεν είναι παρών, πρέπει μέσα σε 24 ώρες να τον ενημερώσει για όλες τις σχετικές πληροφορίες με τον πιο κατάλληλο τρόπο ή μέσω του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος.

Αν από το Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε θάνατος ή σωματική βλάβη, κάθε οδηγός και οποιοσδήποτε άλλος που ενεπλάκη θα πρέπει:

  • Να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στους παθόντες.
  • Να ειδοποιήσει την πλησιέστερη αστυνομική αρχή και να παραμείνει στον τόπο του ατυχήματος έως ότου φθάσουν εκεί οι αρμόδιες αρχές.
  • Να εμποδίσει οποιαδήποτε μεταβολή των στοιχείων (μετακίνηση οχημάτων, εξαρτημάτων κ.α) στον τόπο του ατυχήματος, που θα μπορούσε να δυσχεράνει το έργο της Αστυνομίας.

Βοηθήστε τους συνανθρώπους και την Τροχαία στο έργο της. Κρατήστε τα στοιχεία ταυτότητας αυτοπτών μαρτύρων, η οποιαδήποτε στοιχεία μπορείτε (όπως φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, αριθμό κυκλοφορίας, τύπο και χρώμα οχήματος κ.α,), όσων εγκαταλείπουν τον τόπο του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ