Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

“Ο Άλλος Άνθρωπος”: “Με λιθοβολούν λες και έχω σκοτώσει τη μισή Ελλάδα, χωρίς να με έχει καλέσει η Δικαιοσύνη” – Νέες δηλώσεις του Κ. Πολυχρονόπουλου – ΒΙΝΤΕΟ

"Όλα τα ψέματα που έχουν ειπωθεί για εμένα θα αποδειχθούν και τότε θα απαντήσω με μηνύσεις για να αποκατασταθεί η αλήθεια", επισήμανε.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
“Ο Άλλος Άνθρωπος”: “Με λιθοβολούν λες και έχω σκοτώσει τη μισή Ελλάδα, χωρίς να με έχει καλέσει η Δικαιοσύνη” – Νέες δηλώσεις του Κ. Πολυχρονόπουλου – ΒΙΝΤΕΟ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ιδιοκτήτης της κοινωνικής κουζίνας, “Ο Άλλος Άνθρωπος”, τονίζοντας εκ νέου ότι “θα λογοδοτήσω στη Δικαιοσύνη και σε αυτούς που έδωσαν χρήματα στον Άλλον Άνθρωπο”.

Μιλώντας στο Star, επισήμανε ότι, “αυτό που με ανησυχεί είναι ότι με όλα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για μένα, φαίνεται πως υπάρχει αντίκτυπος στη λειτουργία της κοινωνικής κουζίνας ‘Ο Άλλος Άνθρωπος'”.

“Με λιθοβολούν, λες και έχω σκοτώσει τη μισή Ελλάδα. Χωρίς να με έχει καλέσει η Δικαιοσύνη ή να μου έχουν αποδοθεί κατηγορίες, με έχουν καταδικάσει και με καταδικάζουν βασιζόμενοι σε ψευδομαρτυρίες“, υπογράμμισε.

Και συνέχισε σημειώνοντας πως “υπάρχουν ήδη ελλείψεις στο απόθεμα των τροφίμων, με τα οποία σιτίζονται εκατοντάδες άνθρωποι, καθώς δεν υπάρχουν χρήματα, αλλά έχει μειωθεί και ο κόσμος που πήγαινε τρόφιμα”.

Πολυχρονόπουλος: “Όλα τα ψέματα που έχουν ειπωθεί θα αποδειχθούν και θα απαντήσω με μηνύσεις”

“Είμαι εδώ και θα είμαι εδώ. Θα λογοδοτήσω στη Δικαιοσύνη και σε αυτούς που έδωσαν χρήματα στον Άλλον Άνθρωπο. Δεν έχω παίξει ούτε ένα ευρώ από τα χρήματα του Άλλου Ανθρώπου. Τα χρήματα που δόθηκαν, πήγαν εκεί που έπρεπε, αλλά, δυστυχώς, δεν μπορώ να πείσω τον απλό κόσμο, ότι αυτά που λέω είναι αλήθεια”, συνέχισε.

“Όλα τα ψέματα που έχουν ειπωθεί για εμένα θα αποδειχθούν και τότε θα απαντήσω με μηνύσεις για να αποκατασταθεί η αλήθεια”, επισήμανε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ