Δευτέρα 06 Δεκεμβρίου 2021

“Πανδαιμόνιο” στη Βουλή: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σουλτάνα Ελευθεριάδου αποκάλεσε “επιδειξία” τον Μητσοτάκη – ΦΩΤΟ

«Σας ζήτω να ανακαλέσετε κ. Ελευθεριάδου. Σύμφωνα με το Σύνταγμα μπορείτε να εκφέρετε ελεύθερα τις απόψεις σας αλλά δεν επιτρέπονται προσωπικές ύβρεις. Πάρτε πίσω προσωπικούς χαρακτηρισμούς για τον πρωθυπουργό τον χαρακτηρίσατε επιδειξία» είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης που προήδρευε.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
“Πανδαιμόνιο” στη Βουλή: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σουλτάνα Ελευθεριάδου αποκάλεσε “επιδειξία” τον Μητσοτάκη – ΦΩΤΟ

“Πανδαιμόνιο” προκλήθηκε στη Βουλή το πρωί της Τρίτης κατά τη συζήτηση την 5η και τελευταία ημέρα για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2021 λόγω… λεκτικού ατοπήματος.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σουλτάνα Ελευθεριάδου αποκάλεσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη «επιδειξία», επειδή, όπως είπε, επιδεικνύει τα πλούτη του.

Το τι έγινε στην αίθουσα της Ολομέλειας μετά από αυτό δεν περιγράφεται καθώς ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, που προήδρευε εκείνη την στιγμή, αντέδρασαν έντονα.

«Σας ζήτω να ανακαλέσετε κ. Ελευθεριάδου. Σύμφωνα με το Σύνταγμα μπορείτε να εκφέρετε ελεύθερα τις απόψεις σας αλλά δεν επιτρέπονται προσωπικές ύβρεις. Πάρτε πίσω προσωπικούς χαρακτηρισμούς για τον πρωθυπουργό τον χαρακτηρίσατε επιδειξία» είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης και απευθυνόμενος στον κ. Βεσυρόπουλο που διαμαρτυρόταν είπε: «Αν πιστεύετε ότι δεν σας πιάνει το προεδρείο κάνετε λάθος. Κύριε Βεσυρόπουλε καθίστε κάτω!».

Ελευθεριάδου: Δεν παίρνω πίσω τίποτα γιατί υπάρχουν δεκάδες δημοσιεύματα που ο πρωθυπουργός και η σύζυγος του επιδεικνύει τα πλούτη του.

Νικήτας Κακλαμάνης: Να διαγραφεί η φράση της κ. Ελευθεριάδου, αφού αρνείστε, κάνω χρήση του δικού μου δικαιώματος. Αφού δεν καταλαβαίνετε τι είπατε.

Ελευθεριάδου: Επαναλαμβάνω ότι δείχνει τα πλούτη του ο πρωθυπουργός.

Νικήτας Κακλαμάνης: Αρα θέλατε να πείτε επιδειξιομανής. Άλλο αυτά και άλλο το επιδειξίας!

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ