Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Ρόδος: Σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες εξαιτίας κεραυνού / ΒΙΝΤΕΟ

Στον κάτω όροφο του σπιτιού, διαμένει οικογένεια, ενώ οχήματα και προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ρόδος: Σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες εξαιτίας κεραυνού / ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» ο κεραυνός έπεσε στην οροφή του διώροφου σπιτιού που βρίσκεται εντός του οικισμού και πήραν φωτιά τα κεραμίδια.

Στο σπίτι και συγκεκριμένα στο κάτω όροφο διαμένει οικογένεια, ενώ οχήματα και προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς, με επικεφαλής τον διοικητή της υπηρεσίας κ. Νικήτα Βενιό.

Σημειώνεται ότι η κακοκαιρία “δοκίμασε” σήμερα για τα καλά το νησί της Ρόδου από άκρη σε άκρη, αλλά ευτυχώς, δεν δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα.

Όπως δήλωσε μιλώντας στη “Ροδιακή” ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κος Νεκτάριος Φλοσκάκης, “τα προβλήματα που δημιούργησε η βροχή ήταν αντιμετωπίσιμα, αφού είχε γίνει σχολαστική και μεθοδική προετοιμασία, από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου σε ολόκληρο το νησί.”

Μιλώντας επίσης  στη “Ροδιακή” ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου κ. Νικήτας Βενιός, υπογράμμισε ότι όλες οι υπηρεσίες παραμένουν σε αυξημένη ετοιμότητα μέχρι να υποχωρήσει πλήρως η κακοκαιρία ενώ κάλεσε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις και τις εργασίες τους.

Πηγή : rodiaki.gr

 

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ