Σάββατο 15 Μαϊου 2021

Ρόδος: Τις επόμενες ημέρες η απολογία του γυναικολόγου – μαιευτήρα που κατηγορείται για σεξουαλικά εγκλήματα

Στις 5η Μαΐου 2021 και με τη λήψη και της τελευταίας μαρτυρικής κατάθεσης από μια ημεδαπή, κάτοικο Ολλανδίας ολοκληρώνεται την το πρώτο σκέλος της κυρίας ανάκρισης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ρόδος: Τις επόμενες ημέρες η απολογία του γυναικολόγου – μαιευτήρα που κατηγορείται για σεξουαλικά εγκλήματα

Ολοκληρώνεται το πρώτο σκέλος της κύριας ανάκρισης σε βάρος του 65χρονου γυναικολόγου – μαιευτήρα, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικά εγκλήματα, με το χρόνο να μετρά αντίστροφα για την απολογία του.

Συγκεκριμένα, στις 5η Μαΐου 2021 και με τη λήψη και της τελευταίας μαρτυρικής κατάθεσης από μια ημεδαπή, κάτοικο Ολλανδίας ολοκληρώνεται την το πρώτο σκέλος της κυρίας ανάκρισης.

Η κύρια ανάκριση διενεργείται εις βάρος του γυναικολόγου – μαιευτήρα για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση κατ’ εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Θα περαιωθεί δε με την υποβολή της πραγματογνωμοσύνης που παραγγέλθηκε προκειμένου να διαλευκανθεί αν ο τρόπος με τον οποίο ο καταγγελλόμενος για σεξουαλικά εγκλήματα, εξέταζε ασθενείς του, ήταν ο ενδεδειγμένος και σύμφωνος με την ιατρική επιστήμη και πρακτική.

Επιπλέον θα υποβληθούν οι τεχνικές εκθέσεις από τους συμβούλους που γνωστοποίησαν στην κ. Ανακρίτρια οι «αντίδικες» πλευρές.

Ακολούθως θα κληθεί σε απολογία ο καταγγελλόμενος.

Υπενθυμίζεται ότι ο γυναικολόγος – μαιευτήρας, διατείνεται ότι εξέτασε συνολικά άνω των 30.000 γυναικών χωρίς ποτέ να παρατηρηθεί ότι είχε εκτραπεί σε ανάρμοστες χειρονομίες ή συμπεριφορές.

Πηγή: www.dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ