Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2023

Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε ο υπηρεσιακός υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χαράλαμπος Λαλούσης – ΦΩΤΟ

Εστίασε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του στους τομείς της ασφάλειας των τουριστών, στην αντιμετώπιση του ηλεκτρονικού εγκλήματος, την οδική ασφάλεια και την παραβατικότητα αλλά και την προστασία των ανηλίκων

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε ο υπηρεσιακός υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χαράλαμπος Λαλούσης – ΦΩΤΟ yptp.gr

Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε ο υπηρεσιακός Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χαράλαμπος Λαλούσης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο.

Ειδικότερα, η επίσκεψη του υπηρεσιακού Υπουργού στη ΓΑΔΑ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 30 Μαΐου και κατά τη διάρκειά της, ο Υπουργός ενημερώθηκε από τους επικεφαλής των υπηρεσιών για τις επιχειρησιακές δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. στην καθημερινή μάχη που δίνουν για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το ενδιαφέρον του υπουργού επικεντρώθηκε κατά κύριο λόγο στους τομείς της ασφάλειας των τουριστών, στην αντιμετώπιση του ηλεκτρονικού εγκλήματος, την οδική ασφάλεια και την παραβατικότητα αλλά και την προστασία των ανηλίκων.

Από την πλευρά του ο κ. Λαλούσης, ο οποίος ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο από τον προκάτοχό του Τάκη Θεοδωρικάκο, επεσήμανε ότι η εικόνα της Αστυνομίας έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια και είναι ανάγκη οι προσπάθειες αυτές να συνεχιστούν.

Χαράλαμπος Λαλούσης

yptp.gr

Στη ΓΑΔΑ ο Χαρ. Λαλούσης: Ανακοίνωση του υπουργείου Προ.Πο

Τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χαράλαμπος Λαλούσης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο.

Ο Υπουργός ενημερώθηκε από τους επικεφαλής των υπηρεσιών για τις επιχειρησιακές δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. στην καθημερινή μάχη που δίνουν κατά της εγκληματικότητας. 

Ο κ. Λαλούσης τους ευχαρίστησε για το έργο που επιτελούν και τους ζήτησε να βρίσκονται σε εγρήγορση, δίπλα στους πολίτες, επισημαίνοντας ότι το κράτος έχει συνέχεια και για το λόγο αυτό έχουν καθήκον να συνεχίσουν να επιτελούν το έργο τους κατά τον καλύτερο τρόπο προς όφελος των Ελλήνων πολιτών.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη εστίασε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του στους τομείς της ασφάλειας των τουριστών, στην αντιμετώπιση του ηλεκτρονικού εγκλήματος, την οδική ασφάλεια και την παραβατικότητα αλλά και την προστασία των ανηλίκων. Ο κ. Λαλούσης επεσήμανε ότι η εικόνα της Αστυνομίας έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια και είναι ανάγκη οι προσπάθειες αυτές να συνεχιστούν.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ