Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2023

Στην Εισαγγελία το θέμα σίτισης στην Σχολή Αξιωματικών

Την ανησυχητική αλλά και αποκρουστική καταγγελία είχε κάνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, η οποία με επιστολή της ενημέρωσε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αλλά και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στην Εισαγγελία το θέμα σίτισης στην Σχολή Αξιωματικών ΕΛΑΣ

Με ληγμένα τρόφιμα φέρεται να σιτίζονται οι Δόκιμοι Υπαστυνόμοι οι οποίοι φοιτούν στην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, πρακτική που θέτει σε άμεσο κίνδυνο την υγεία τους. To θέμα που είχε δημοσιοποιήσει το dikastiko.gr παίρνει τον δρόμο της ελληνικής Δικαιοσύνης.  

Την ανησυχητική αλλά και αποκρουστική καταγγελία είχε κάνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, η οποία με επιστολή της ενημέρωσε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αλλά και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη, οι οποίοι αγνοούν την μεθοδολογία που χρησιμοποιούν οι υπεύθυνοι της σχολής για τη σίτιση των δοκίμων με ληγμένα τρόφιμα, ακατάλληλα προς βρώση, αφού πάνω στην ληγμένη ημερομηνία λήξης εντοπίστηκε επικολλημένη νέα ημερομηνία λήξης.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής

Η Ένωση μας σήμερα ενημέρωσε και παρέδωσε ως όφειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ότι στοιχεία της είχαν αποσταλεί σχετικά με την σίτιση στην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε κάθε αρμόδιο για θέματα που χρήζουν διερεύνησης έτσι ώστε να προστατεύεται κάθε εργασιακό δικαίωμα αλλά και θέματα διαφάνειας, υγιεινής και ασφάλειας ακόμα και αν κάποιοι ενοχλούνται, και θα επιθυμούσαν ενδεχομένως να σωπάσουμε.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος: ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος

Ο Γενικός Γραμματέας: ΚΡΙΚΕΤΟΣ Κ. Σπήλιος

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ