Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Επισκέψεις σε δομές υγείας και συναντήσεις με τους «τοπικούς άρχοντες» περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της επίσκεψης που θα κάνει το Σάββατο, 27.11.2020, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φτάσει στην συμπρωτεύουσα νωρίς το πρωί σε μια επίσκεψη που συνδέεται με τη δραματική κατάσταση στην οποία συνεχίζουν να βρίσκονται τα νοσοκομεία της πόλης, οι ΜΕΘ των οποίων εξακολουθούν να είναι γεμάτες, ενώ και το υγειονομικό προσωπικό έχει φτάσει στα όρια του.

Η κυβέρνηση παρακολουθεί θορυβημένη τις εξελίξεις στη Θεσσαλονίκη και η απορία όλων είναι το γιατί δεν σημειώνεται αισθητή πτώση στον αριθμό των κρουσμάτων, παρά μια μικρή μόνο βελτίωση που δεν επιτρέπει στα νοσοκομεία να ανασάνουν.

  Δεδομένου ότι στην πόλη βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες αρκετοί υπουργοί και στελέχη Οργανισμών που προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος για τη βελτίωση της κατάστασης, ο πρωθυπουργός αναμένεται να ζητήσει από όλους όσους συναντήσει, να εντείνουν, όσο μπορούν και με όσα μέσα διαθέτουν, την προσπάθεια για να σταματήσει η διασπορά του κορονοϊού.

Καθώς θα επισκεφτεί και δομές υγείας, θα δει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί και θα ενημερωθεί για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του πρωθυπουργού, θα είναι το Ιπποκράτειο νοσοκομείο νωρίς το πρωί.

  Στη συνέχεια θα επισκεφτεί το συντονιστικό επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ στην περιοχή της Πυλαίας

  Μετά θα μεταβεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

  Από εκεί ο κ. Μητσοτάκης, θα επισκεφτεί το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στον Εύοσμο

  Στις 12.30 θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών στο ΥΜΑΘ, με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα

  Στις 2.00μμ θα παραχωρήσει συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ