Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Συγκριτικοί πίνακες: Τι άλλαξε στο νομοσχέδιο με τις αλλαγές στους Κώδικες που κατατέθηκε στη Βουλή σε σχέση με τη δημόσια διαβούλευση (ΜΕΡΟΣ Β’)

Ο ποινικολόγος και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, Κων/νος Γώγος καταγράφει για το dikastiko.gr όλες τις αλλαγές στο νομοσχέδιο για τον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας που κατατέθηκε στη Βουλή σε σχέση με τις διατάξεις που είχαν τεθεί-τέθηκαν σε δημόσια διαβούλευση.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συγκριτικοί πίνακες: Τι άλλαξε στο νομοσχέδιο με τις αλλαγές στους Κώδικες που κατατέθηκε στη Βουλή σε σχέση με τη δημόσια διαβούλευση (ΜΕΡΟΣ Β’) (dikastiko.gr/pixabay)

Στην ολομέλεια της Βουλής οδεύει την ερχόμενη Τετάρτη το νομοσχέδιο με τις νέες διατάξεις για την τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα. Το dikastiko.gr δημοσιεύει την νέα σειρά Συγκριτικών Πινάκων με τις αλλαγές στις διατάξεις που κατατέθηκαν στη Βουλή σε αντιπαραβολή προς τις διατάξεις που είχαν τεθεί σε δημόσια διαβούλευση προκειμένου να μπορεί να υπάρξει ευκολότερη μελέτη και διαπίστωση των αλλαγών από τους νομικούς.

Σήμερα δημοσιεύεται το δεύτερο μέρος που αφορά στις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και θα ακολουθήσει η δημοσίευση για τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Την επιμέλεια των πινάκων ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Γώγος Δικηγόρος Αθηνών, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων.

Δείτε ΕΔΩ τους συγκριτικούς πίνακες

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ