Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Συναγερμός στα ελληνικά νοικοκυριά για αυξήσεις “φωτιά” σε καύσιμα, καφέ, γάλα και ψωμί – ΒΙΝΤΕΟ

Η τιμή στο γάλα αναμένεται να αυξηθεί κατά 30%, στο ψωμί 20% ενώ ο καφές υπάρχουν φόβοι πως θα αυξηθεί, όπως έχει αναφέρει ο υπουργός Ανάπτυξης, στα 5 ευρώ.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συναγερμός στα ελληνικά νοικοκυριά για αυξήσεις “φωτιά” σε καύσιμα, καφέ, γάλα και ψωμί – ΒΙΝΤΕΟ

Ηλεκτροπληξία στα ελληνικά νοικοκυριά κα πονοκέφαλο στην κυβέρνηση προκαλούν οι διεθνείς ανατιμήσεις στην ενέργεια και τις μεταφορές με τις τιμές βασικών προϊόντων και ειδών ανάγκης να τραβούν την ανηφόρα.

Το κύμα των αυξήσεων γίνεται ορατό και στα ράφια των σούπερ μάρκετ, με την κυβέρνηση να σχεδιάζει φορολογικά αντίμετρα για να περιορίσει τις επιβαρύνσεις. Συναγερμός για αυξήσεις "φωτιά" σε καύσιμα, καφέ, γάλα και ψωμί

«Φωτιά» στις παγκόσμιες τιμές

Οι διεθνείς ανατιμήσεις αναγκάζουν τους καταναλωτές να βάλουν βαθύτερα το χέρι στη τσέπη καθώς δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ για τις τιμές των βασικών προϊόντων στα ράφια των σούπερ μάρκετ, των αρτοπωλείων και των λαϊκών αγορών από τις αρχές του καλοκαιριού.

Σκαρφαλώνουν οι τιμές σε βασικά είδη

Βασικά προϊόντα της καθημερινότητάς μας αναμένεται να αυξηθούν, με το γάλα να αναμένεται να αυξηθεί κατά 30%, το ψωμί 20% ενώ ο καφές υπάρχουν φόβοι πως θα αυξηθεί, όπως έχει αναφέρει ο υπουργός Ανάπτυξης, στα 5 ευρώ.

Για να περιορίσει τις ανατιμητικές τάσεις στην αγορά το οικονομικό επιτελείο εξετάζει ήδη παρεμβάσεις στην έμμεση φορολογία.

ΠΗΓΗ/ΒΙΝΤΕΟ: MEGA

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ