Τετάρτη 25 Μαϊου 2022

Συνδύασε Πολιτισμό και Εμβολιασμό ο Γιατρομανωλάκης: Το μήνυμα στην μπλούζα του την ώρα του εμβολίου – ΦΩΤΟ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκη, αρμόδιος για το σύγχρονο πολιτισμό Υφυπουργός, επέλεξε μάλιστα να συνδυάσει το μήνυμα του t-shirt με το πρόγραμμα εμβολιασμού, αναφέροντας στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: "Η τέχνη είναι η ύψιστη μορφή ελπίδας (Γκέραρντ Ρίχτερ). Και τα εμβόλια εν προκειμένω.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συνδύασε Πολιτισμό και Εμβολιασμό ο Γιατρομανωλάκης: Το μήνυμα στην μπλούζα του την ώρα του εμβολίου – ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με ένα απλό t-shirt που έγραφε πάνω “Η τέχνη είναι η ύψιστη μορφή ελπίδας”, εμβολιάστηκε και συνδύασε Πολιτισμό και Εμβολιασμό ο Γιατρομανωλάκης σήμερα το πρωί.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκη, αρμόδιος για το σύγχρονο πολιτισμό Υφυπουργός, επέλεξε μάλιστα να συνδυάσει το μήνυμα του t-shirt με το πρόγραμμα εμβολιασμού, αναφέροντας στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Η τέχνη είναι η ύψιστη μορφή ελπίδας (Γκέραρντ Ρίχτερ). Και τα εμβόλια εν προκειμένω.

Έφτασε επιτέλους η σειρά μου! Δύο λεπτά για να κλειστεί το ραντεβού και άλλα πέντε (το πολύ) για τη διαδικασία του εμβολιασμού. Επτά λεπτά που μας φέρνουν πιο κοντά στην ζωή μας όπως θα έπρεπε να είναι. Ευχαριστώ πολύ το εμβολιαστικό προσωπικό στο ΓΝ Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου“.

Η αφορμή που συνδύασε Πολιτισμό και Εμβολιασμό ο Γιατρομανωλάκης

Ο εμβολιασμός του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Νικόλα Γιατρομανωλάκη, συμπίπτει χρονικά με την πρεμιέρα ανοίγματος του πολιτισμού, αφού σήμερα ανοίγουν τα μουσεία, αύριο η καλλιτεχνική εκπαίδευση και ακολουθούν την επόμενη Παρασκευή τα θερινά σινεμά και τη μεθεπόμενη Παρασκευή οι υπαίθριες θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Ίσως για αυτό και το μήνυμα στο t-shirt “Η τέχνη είναι η ύψιστη μορφή ελπίδας”.

4 εκατ. εμβολιασμοί

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει σχεδόν 4 εκατ. εμβολιασμοί, σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη. “Έχουν εμβολιαστεί πάνω από 2.610.000 πολίτες με μία δόση κι έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους περισσότεροι από 1.390.000.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εμβολιασμοί σε 32 νησιά και σε άλλα 36 ολοκληρώνονται έως το τέλος Μαΐου. Για τα υπόλοιπα 19 μεγαλύτερα νησιά – με εξαίρεση την Κρήτη – μπαίνει σε εφαρμογή η επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» με στόχο τον εμβολιασμό όλων των μονίμων κατοίκων τους ηλικίας 18 και άνω, με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson μέχρι το τέλος Ιουνίου”, υπενθύμισε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ