Σάββατο 18 Μαϊου 2024

Συνεχίζεται το θρίλερ στα Χανιά: Βρήκαν και άλλο μέλος του διαμελισμένου άνδρα που βρέθηκε σε εργοστάσιο διαλογής απορριμμάτων

Οι έρευνες των αρχών έχουν στραφεί στην πορεία που ακολούθησε ένα συγκεκριμένο όχημα το οποίο μετέφερε απορρίμματα από το Ρέθυμνο στην μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στα Χανιά.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συνεχίζεται το θρίλερ στα Χανιά: Βρήκαν και άλλο μέλος του διαμελισμένου άνδρα που βρέθηκε σε εργοστάσιο διαλογής απορριμμάτων Eurokinissi

Μπροστά σε ένα ακόμα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν εργαζόμενοι στην διαλογή στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι Χανίων καθώς εξακολουθούν να εντοπίζουν ανθρώπινα μέλη του διαμελισμένου άνδρα σε σακούλες σκουπιδιών.

Ειδικότερα το μεσημέρι της Τετάρτης, εργαζόμενοι εντόπισαν μέσα σε μαύρη σακούλα νέο ανθρώπινο μέλος που φέρεται να ανήκει στον άτυχο άντρα ασιατικής καταγωγής. Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr μέσα στην σακούλα βρέθηκε μέρος από τον κορμό του άτυχου άντρα, το ισχίο μαζί με ένα τμήμα της μέσης του άτυχου άνδρα.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί τα πόδια από τα γόνατα και κάτω, το κεφάλι καθώς και τα σπλάχνα του δολοφονημένου και διαμελισμένου άντρα. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να βρεθούν και τα χέρια που – αν δεν έχουν αλλοιωθεί – είναι πιθανόν να οδηγήσουν και στην ταυτότητά του μέσω αναγνώρισης των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στο μεταξύ οι έρευνες των αρχών έχουν στραφεί στην πορεία που ακολούθησε ένα συγκεκριμένο όχημα το οποίο μετέφερε απορρίμματα από το Ρέθυμνο στην μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στα Χανιά.

Και αυτό γιατί οι υπεύθυνοι της μονάδας ανέφεραν στους αστυνομικούς πως το πρώτο μακάβριο εύρημα αφορούσε σε διαλογή η οποία γινόταν στα απορρίμματα που είχαν εκφορτωθεί από το Ρέθυμνο.

Διαμελισμένος άνδρας στα Χανιά

Eurokinissi

Συλλέγοντας στοιχεία από το περιεχόμενο των απορριμμάτων οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνθέσουν την διαδρομή που ακολούθησε το όχημα προκειμένου να μπορέσουν να χαρτογραφήσουν την ευρύτερη περιοχή και τα σημεία όπου υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων, ώστε να επικεντρώσουν την έρευνά τους σε αυτούς.

Προς το παρόν θεωρείται ως πλέον πιθανό το έγκλημα να συνέβη σε περιοχή του Ρεθύμνου και μετά τον τεμαχισμό του πτώματος τα μέλη του να μοιράστηκαν σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών και να πετάχτηκαν σε διάφορους κάδους απορριμμάτων.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή το αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε κάποια στιγμή μέσα στο προηγούμενο δεκαήμερο ενώ το πτώμα φαίνεται να ανήκει σε άντρα ασιατικής καταγωγής 30 – 40 ετών, χωρίς όμως να υπάρχει βεβαιότητα για την εθνότητά του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ