Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Κατέθεσε και επίσημα την υποψηφιότητά του ο Κασσελάκης – Παύλος Πολάκης, Θεοδώρα Τζάκρη και Γιώργος Τσίπρας μεταξύ των 30 που τον στηρίζουν – ΦΩΤΟ

Αναλυτικά τα ονόματα των 30 του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζουν την υποψηφιότητα Κασσελάκη για την ηγεσία του κόμματος.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Κατέθεσε και επίσημα την υποψηφιότητά του ο Κασσελάκης – Παύλος Πολάκης, Θεοδώρα Τζάκρη και Γιώργος Τσίπρας μεταξύ των 30 που τον στηρίζουν – ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Κατέθεσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο υποψήφιος για την ηγεσία συγκέντρωσε τον απαραίτητο αριθμό υπογραφών από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Πρώτη υπογράφουσα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, δεύτερος ο βουλευτής Παύλος Πολάκης και τρίτος ο Γιώργος Τσίπρας.

Κασσελάκης-Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ

EUROKINISSI

«Κατάθεση υποψηφιότητας Στέφανου Κασσελάκη για την εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Με βάση τις ομόφωνες αποφάσεις του Συνεδρίου του 2022 δικαίωμα υποψηφιότητας για την θέση του προέδρου του κόμματος έχει κάθε μέλος το οποίο, εντός των προβλεπόμενων από το καταστατικό προθεσμιών, καταθέτει την επιθυμία του είτε σε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής είτε κατά την έναρξη- στην προκειμένη περίπτωση- των εργασιών του Διαρκούς Συνεδρίου, το χρονοδιάγραμμα του οποίου αποφασίστηκε κατά την τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Αναγκαία προϋπόθεση για να γίνει δεκτή μια υποψηφιότητα είναι η υποστήριξή της, τουλάχιστον από το 10% των μελών της ​Κεντρικής Επιτροπής.

Σήμερα 2 Σεπτεμβρίου 2023 σεβόμενος τις διαδικασίες του κόμματος, στο οποίο συνειδητά έγινα μέλος και του οποίου την πολιτική απόφαση και το Καταστατικό τιμώ και δεσμεύομαι να υπηρετώ καταθέτω την υποψηφιότητά μου για την θέση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσκομίζοντας τις παρακάτω υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου.

Αθήνα 2 Σεπτεμβρίου 2023

Στέφανος Κασσελάκης

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ 1) ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ βουλευτής 2) ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ βουλευτής 3) ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ τ.βουλευτής 4) ΧΑΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ τ.βουλευτής 5) ΜΠΕΤΥ ΣΚΟΥΦΑ τ.βουλευτής 6) ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗ τ.βουλευτής 7) ΝΤΖΙΜΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ τ.βουλευτής 8) ΘΑΝΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ τ.βουλευτής 9) ΚΛΕΙΩ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ 10) ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ 11) ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΘΗΣ 12) ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ 13) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΑΟΥΣΗ 14) ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΟΥΔΙΩΤΗ 15) ΧΡΥΣΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ 16)ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΙΣΚΙΡΑ 17)ΣΟΦΙΑ ΛΑΓΙΟΥ 18) ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΗ 19)ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΥΚΑΚΗ 20) ΚΟΡΝΗΛΙΑ ΜΑΚΡΗ 21)ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΛΑΚΟΥ 22) ΡΙΤΣΑ ΜΕΜΤΣΑ 23) ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΟΣΚΑΧΛΑΙΔΗΣ-ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 24) ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΕΧΡΑΚΗΣ 25) ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΑ 26) ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΜΥΡΝΑΚΗ 27) ΜΑΥΡΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 28) ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΑΥΛΑΡΙΟΥ 29) ΨΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 30) ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΦΛΑΝΙΔΗΣ

ΠΗΓΗ: ΣΚΑΪ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ