Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Τ. Θεοδωρικάκος για ΔΕΘ: “Ναι” στις διαδηλώσεις, με τήρηση της τάξης και προστασία της ζωής εν μέσω πανδημίας

Τηλεδιάσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη με φορείς της Θεσσαλονίκης ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τ. Θεοδωρικάκος για ΔΕΘ: “Ναι” στις διαδηλώσεις, με τήρηση της τάξης και προστασία της ζωής εν μέσω πανδημίας

Την ανάγκη να δημιουργηθεί ένα αρραγές μέτωπο λογικής που θα στείλει ισχυρό μήνυμα τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος κατά την τηλεδιάσκεψη που είχε με φορείς της Θεσσαλονίκης ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης (ΔΕΘ).

Θεοδωρικάκος για ΔΕΘ: “Ναι” στις διαδηλώσεις, με τήρηση της τάξης

«Διαδηλώσεις μπορούν να γίνουν με ήρεμο τρόπο και χωρίς αντιπαραθέσεις. Η σημερινή τηλεδιάσκεψη στέλνει το μήνυμα ότι πρέπει όλοι να συμβάλλουμε στην τήρηση της τάξης, της κοινωνικής ηρεμίας και της κοινωνικής γαλήνης και ιδιαίτερα στην προστασία της ζωής, της υγείας των πολιτών, καθώς είμαστε σε συνθήκες της πανδημίας του κορoνοϊού και της προστασίας της περιουσίας των ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη, των εμπόρων και των μαγαζιών τους» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος. Θεοδωρικάκος για ΔΕΘ: “Ναι” στις διαδηλώσεις, με τήρηση της τάξης

O υπουργός χαρακτήρισε για τα εγκαίνια της ΔΕΘ: « Είναι αναμφίβολα μία σπουδαία ευκαιρία για μία δυναμική επανεκκίνηση, για μία δυναμική επιστροφή της Θεσσαλονίκης στην οικονομική και στην κοινωνική ζωή του τόπου και στη διεθνή παρουσία της ίδιας της πόλης και της χώρας. Είναι μια ευκαιρία ν’ αυξηθεί η εμπορική κίνηση, ο τζίρος των καταστημάτων, των εταιρειών».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υφυπουργός Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας Σταύρος Καλαφάτης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου και ο προέδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Παντελής Φιλιππίδης. Ολοκληρώνοντας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την Ελληνική Αστυνομία.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ