Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Τάκης Θεοδωρικάκος: Η πρώτη ανάρτηση ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη και το ευχαριστώ στον πρωθυπουργό

"Με ενότητα, σχέδιο, αλληλεγγύη και σκληρή δουλειά, δίνουμε τη μάχη για να νιώθουν και να είναι ασφαλείς οι Έλληνες σε κάθε γωνιά της πατριδας μας!" έγραψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τάκης Θεοδωρικάκος: Η πρώτη ανάρτηση ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη και το ευχαριστώ στον πρωθυπουργό

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο που εν πολλοίς καθόρισε αυτόν τον ανασχηματισμό, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (καθώς η κριτική για τη διαχείριση των καταστροφικών πυρκαγιών του Αυγούστου ήταν “καυτή” ακόμη και από τα γαλάζια στελέχη), παραλαμβάνοντας την σκυτάλη από τον απερχόμενο  Μιχάλη Χρυσοχοΐδη όπως έγραψε το dikastiko.gr

Τ.Θεοδωρικάκος: Η πρώτη ανάρτηση ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Ο νέος υπουργός, έκανε την πρώτη του ανάρτηση το πρωί της Τετάρτης θέλοντας να ευχαριστήσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη που του έδειξε αλλά και για να εκφράσει την ολόπλευρη στήριξή του τους άνδρες και τις γυναίκες, που υπηρετούν στην ελληνική αστυνομία, την πυροσβεστική και την πολιτική προστασία. Τ.Θεοδωρικάκος: Η πρώτη ανάρτηση ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Ολόκληρη η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου:

“Καλημέρα, καλό μήνα, Μια νέα αποστολή ξεκίνησε με την ανάληψη των πολύ σημαντικών καθηκόντων του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτακη για την εμπιστοσύνη. Δέσμευση μας να κάνουμε τα πάντα, για την ασφάλεια όλων των πολιτών, χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις και με σεβασμό στην δημοκρατική νομιμότητα.

Στηρίζουμε ολόπλευρα τους άνδρες και τις γυναίκες, που υπηρετούν στην ελληνική αστυνομία, την πυροσβεστική και την πολιτική προστασία. Τους ανθρώπους, που εργάζονται νύχτα και μέρα για την προστασία όλων και την αντιμετώπιση κάθε απειλής ενάντια στη ζωή και την περιουσία των πολιτών. Με ενότητα, σχέδιο, αλληλεγγύη και σκληρή δουλειά, δίνουμε τη μάχη για να νιώθουν και να είναι ασφαλείς οι Έλληνες σε κάθε γωνιά της πατριδας μας!”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ