Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Τέλος στο καθημερινό φύλλο της εφημερίδας «Αυγή» μετά τον “οικονομικό εξορθολογισμό” του κόμματος από τον Κασσελάκη

Η έκδοση του κυριακάτικου φύλλου της εφημερίδας και η λειτουργία της ιστοσελίδας αναμένεται να συνεχιστεί κανονικά.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τέλος στο καθημερινό φύλλο της εφημερίδας «Αυγή» μετά τον “οικονομικό εξορθολογισμό” του κόμματος από τον Κασσελάκη (ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ/EUROKINISSI)

Ο οικονομικός υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Μαυροκεφαλίδης, το μεσημέρι της Τρίτης ανακοίνωσε στους εργαζόμενους της εφημερίδας «Αυγή» ότι αναστέλλεται η καθημερινή έκδοση της εφημερίδας.

Όπως γνωστοποιήθηκε το σημερινό φύλλο είναι το τελευταίο που κυκλοφόρησε. Ωστόσο η έκδοση του κυριακάτικου φύλλου και η λειτουργία της ιστοσελίδας αναμένεται να συνεχιστεί κανονικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής του εντύπου Σπύρος Σουρμελίδης ενημέρωσε τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των εργαζομένων της εφημερίδας για την απόφαση της ιδιοκτησίας.

Η ΕΣΗΕΑ ενημερώθηκε σχετικά από τον διευθυντή της Αυγής, Σπύρο Σουρμελίδη.

Η δυσάρεστη εξέλιξη έρχεται μια ημέρα μετά την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, στην οποία μίλησε για ανάγκη εξορθολογισμού των οικονομικών του κόμματος.

H Αυγή εκδόθηκε στις 24 Αυγούστου 1952. Έκτοτε κυκλοφορούσε ανελλιπώς κάθε μέρα, εκτός από το διάστημα της επτάχρονης δικτατορίας. Η χούντα έκλεισε την εφημερίδα και κατάσχεσε το τυπογραφείο της. Η έκδοση της εφημερίδας αποκαταστάθηκε το 1974.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ