Θάνατος τριών κοριτσιών: Πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών της Τζωρτζίνας – Η ουσία που προβληματίζει

Κατά την ιατροδικαστική έρευνα για το θάνατο της Τζωρτζίνας, εντοπίστηκε μία συγκεκριμένη ουσία στον οργανισμό της που προβλημάτισε τους επιστήμονες.

NEWSROOM
Θάνατος τριών κοριτσιών: Πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών της Τζωρτζίνας – Η ουσία που προβληματίζει

Τέλος στο θρίλερ με τα 3 νεκρά παιδιά από την Πάτρα αναμένεται να μπει τις επόμενες ημέρες, καθώς την τελευταία εβδομάδα του φετινού Μάρτη είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθεί η άγνωστη αλήθεια στην υπόθεση θρίλερ, που έχει συνταράξει ολόκληρη τη χώρα.

Τα βλέμματα τις τελευταίες μέρες, είναι μονίμως στραμμένα στη Θεσσαλονίκη και στο εργαστήριο ιατροδικαστικής και τοξικολογίας του ΑΠΘ, που αναμένεται το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας.

To ενδιαφέρον στην περίπτωση της Τζωρτζίνας επικεντρώνεται στις ουσίες που έχουν βρεθεί στον οργανισμό του παιδιού, με μία από αυτές όπως μετέδωσε το μεσημέρι το newsit.gr, να έχει προβληματίσει έντονα τόσο τους γιατρούς όσο και τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών, που κινούν τα νήματα στη μεγάλη έρευνα και έχουν ενημερωθεί. Μια ουσία που πρέπει να διερευνηθεί αν έπαιξε ρόλο στο θάνατο του άτυχου παιδιού.

Κατά την ιατροδικαστική έρευνα για το θάνατο της Τζωρτζίνας, εντοπίστηκε μία συγκεκριμένη ουσία στον οργανισμό της που προβλημάτισε τους επιστήμονες. Μάλιστα, οι επιστήμονες επικεντρώνονται στην ποσότητα της ουσίας αυτής, η οποία ίσως αποτελεί το «κλειδί» για τη λύση του μυστηρίου.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως θα πρέπει να διερευνηθεί αν αυτή η ουσία είχε χορηγηθεί από τους θεράποντες γιατρούς της Τζωρτζίνας και σε ποια ποσότητα.

Σε διαφορετική περίπτωση η σκυτάλη θα παραδοθεί στο Ανθρωποκτονιών που θα κληθεί να διαπιστώσει, τι συνέβη τις τελευταίες μέρες στη σύντομη ζωή του παιδιού κι ποια πρόσωπα έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στις δραματικές εξελίξεις.

Πάτρα 3 παιδιά: Τι λένε οι γονείς

Ο 30χρονος πατέρας των παιδιών είπε στο Mega πως για την ώρα δεν έχει καμία ενημέρωση για την πορεία της έρευνας και δηλώνει πανέτοιμος να καταθέσει όποτε κληθεί.

«Εμείς δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση για τα αποτελέσματα εξετάσεων της Τζωρτζίνας. Δεν μας έχουν πει εάν έχουν βγει. Δεν ξέρουμε τίποτα. Αυτά που ακούγονται δεν ξέρω από που βγαίνουν», είπε ο πατέρας των παιδιών.

Σε κάθε περίπτωση οι δρόμοι από εδώ και πέρα είναι όπως φαίνεται δύο. Είτε η έρευνα θα οδηγήσει τις Αρχές στο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και θα αναζητούν τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από αυτή, είτε δεν θα βρεθούν ενοχοποιητικά στοιχεία και η πολύκροτη υπόθεση είναι πολύ πιθανό να μπει στο αρχείο…

mega

Η σύνθετη υπόθεση κρύβει ακόμα πολλές δυσκολίες κ οι αστυνομικοί που τη χειρίζονται κι ήδη έχουν μια πρώτη εικόνα για τα δραματικά γεγονότα, θέλουν να είναι σίγουροι πως όταν κληθούν να κάνουν την επόμενη κίνηση, δεν θα έχει μείνει κενό κανένα κομμάτι στο παζλ της υπόθεσης…

H 33χρονη μητέρα των παιδιών παραμένει στην Πάτρα, σε διαρκή επικοινωνία τόσο με τον Απόστολο Λύτρα που την εκπροσωπεί όσο και μια ομάδα στενών συγγενών της, που την στηρίζει από την πρώτη στιγμή.

Η ίδια επαναλαμβάνει σταθερά πως δεν έχει να φοβηθεί το παραμικρό αφού όπως τονίζει συμπαραστάθηκε και βοήθησε τα κορίτσια της, μέσα και έξω από τα νοσοκομεία που νοσηλεύτηκαν. Πολλές φορές εμφανίζεται έντονα ενοχλημένη για τις τοποθετήσεις ακόμα και γιατρών. Είναι ενδεικτικό το τηλεφώνημα που έκανε στην Άννα Μαστοράκου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ