Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Θεοδωρικάκος για Κιβωτό του Κόσμου: “Ο Νόμος είναι Νόμος και ισχύει για όλους”

Ο υπουργός σημειώνει ότι η ΕΛΑΣ συνδράμει στη δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θεοδωρικάκος για Κιβωτό του Κόσμου: “Ο Νόμος είναι Νόμος και ισχύει για όλους” eurokinissi

Τις καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου σχολίασε με ανάρτησή του στα social media ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Ο Νόμος είναι Νόμος και ισχύει για όλους. Χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς διακριτική μεταχείριση. Για κανέναν. Όποιος κι αν είναι ο θύτης, όποιο και αν είναι το θύμα. Για εμάς δεν υπάρχουν άβατα και «γκρίζες ζώνες» ελέγχου και επιβολής του νόμου», σημειώνει ο κ. Θεοδωρικάκος.

«Γι αυτό και κατόπιν καταγγελιών για κακοποίηση παιδιών στην “Κιβωτό του Κόσμου”, η Ελληνική Αστυνομία συνδράμει απολύτως στη δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Προκειμένου να αποκαλυφθεί -και σε αυτή την περίπτωση- όλη η αλήθεια», αναφέρει επίσης ο υπουργός.

Ο ίδιος συνεχίζει: «Η αποκάλυψη και η τιμωρία κάθε εγκληματικής πράξης -εφόσον έχει τελεστεί και αποδειχθεί- είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ Πολιτείας και πολιτών. Αλλά και τη διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής και της αυτονόητης αξίωσης κάθε πολίτη για ισονομία στην πράξη».

«Αυτό αποτελεί, για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, την αυτονόητη αποστολή μας την οποία υπηρετούμε καθημερινά. Αυτό αποτελεί, για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, την αυτονόητη αποστολή μας την οποία υπηρετούμε καθημερινά», τονίζει καταληκτικά ο κ. Θεοδωρικάκος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ