Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Τι είπε στην απολογία του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: “Έχω μετανιώσει, ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα”

Δήλωσε ότι αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται για την ανάρτηση που έγινε το 2021.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τι είπε στην απολογία του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: “Έχω μετανιώσει, ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα”

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Μέρος από την απολογία του τηλεπαρουσιαστή είδε το φως της δημοσιότητας, αφού το πρώην μέλος της ομάδας του “Ράδιο Αρβύλα” αφέθηκε ελεύθερο. Σε αυτή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ο πρώην συμπαρουσιαστής της εκπομπής δήλωσε ότι αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται για την ανάρτηση που έγινε το 2021.

«Αρνούμαι τις κατηγορίες που μου αποδίδονται. Συγκεκριμένα δηλώνω ότι δεν έχω καμία σχέση με την ανάρτηση του επίμαχου υλικού στο Διαδίκτυο για το έτος 2021, για το οποίο και κατηγορούμαι, σύμφωνα με τη μήνυση της κυρίας…», αναφέρει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Τι είπε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για τα δύο επίμαχα βίντεο

Για τα επίμαχα βίντεο που βρίσκονται αναρτημένα στο Διαδίκτυο είπε: «Ειδικότερα στα δύο επίμαχα αρχεία αναγνωρίζω τον εαυτό μου ως συμμετέχοντα πλην όμως, δεν έχω προβεί στην ανάρτηση αυτών, στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες και παρακαλώ υποβάλλοντας σχετικό αίτημα να ελεγχθεί από την υπηρεσία σας σε ποια ηλεκτρονική διεύθυνση IP έχουν αναρτηθεί αυτά καθώς και ποια ημερομηνία. Στάθης Παναγιωτόπουλος

Θέλω να διευκρινίσω ότι τα επίμαχα αρχεία είχαν αρχικά αναρτηθεί στο Διαδίκτυο και συγκεκριμένα μόνο στην ιστοσελίδα… από εμένα προσωπικά κατά το παρελθόν και πριν το έτος 2019, αλλά στη συνέχεια τους πρώτους μήνες του ίδιου έτους τα απέσυρα όλα από την εν λόγω ιστοσελίδα»

Στη συνέχεια τόνισε ότι τα βίντεο δεν είναι αναρτημένα από τον ίδιο «στις ιστοσελίδες που τον κατηγορεί η γυναίκα που έκανε τη μήνυση», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Από τον έλεγχο που θα διενεργήσει η Υπηρεσία σας, θα διαπιστωθεί λοιπόν ότι οι συγκεκριμένες αναρτήσεις δεν έχουν γίνει από μένα και δεν μπορώ να γνωρίζω από ποιον έχουν πραγματοποιηθεί. Αναφορικά με τον χρήστη username… έχω να σας πω ότι έχω δημιουργήσει αυτό το προφίλ αποκλειστικά στην ανωτέρω ιστοσελίδα που σας προανέφερα και μέσω αυτού είχα αναρτήσει τα επίμαχα βίντεο και τα οποία επίσης είχα διαγράψει το 2019 ενώ έκτοτε δεν έχω προβεί σε καμία δραστηριότητα», πρόσθεσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

«Δηλώνω ότι έχω μετανιώσει για τις πράξεις μου το 2019 και δεν έχω κάνει τίποτα άλλο. Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα», είπε ο παρουσιαστής. Στάθης Παναγιωτόπουλος

Η μηνύτρια δεν γνώριζε για την ανάρτηση των βίντεο

Έπειτα, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δημοσίευσε και απόσπασμα από την απολογία του. «Με τη συναίνεση της τράβηξα τα βίντεο με τη μηνύτρια», υποστήριξε ο Παναγιωτόπουλος απαντώντας σε ερώτηση του εισαγγελέα.

«Δεν γνώριζε ότι είχε γίνει η ανάρτηση των βίντεο. Αισθανόμουν πως εκείνη την εποχή ήθελα μία σεξουαλική διέγερση με την ανάρτησή τους. Όλα τα βίντεο που αναρτήθηκαν ήταν το 2014 με 2015» και πρόσθεσε πως «ένιωθα μία διέγερση διαβάζοντας τα σχόλια στις αναρτήσεις. Τώρα το σκέφτομαι και πικραίνομαι».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ