Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Το “mea culpa” του Στ. Κασσελάκη στους εργαζόμενους της ΑΥΓΗΣ – Διαμαρτυρία στην Κουμουνδούρου-ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν έχουμε τη δυνατότητα να πληρώνουμε την εκτύπωση του καθημερινού φύλλου. Είμαστε εδώ και είμαι εδώ για να κάνουμε ό, τι μπορούμε. Mea culpa που δεν έχουμε συζητήσει», απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Το “mea culpa” του Στ. Κασσελάκη στους εργαζόμενους της ΑΥΓΗΣ – Διαμαρτυρία στην Κουμουνδούρου-ΒΙΝΤΕΟ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Διαμαρτυρία των εργαζομένων της «ΑΥΓΗΣ» έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ λίγο πριν την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Εργαζόμενος είπε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «σου ζητήσαμε να έρθεις να μας δεις από την πρώτη ημέρα που εκλέχθηκες. Έχεις έρθει στην «Αυγή» και «Στο Κόκκινο» μόνο για συνέντευξη, δεν έχεις έρθει να μας δεις, πήρες μια απόφαση για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου από την Αμερική και ακόμη και σήμερα δεν έχεις έρθει να συναντήσεις τους εργαζόμενους και να ακούσεις τα προβλήματα της εφημερίδας. Πάρθηκε μια τέτοια απόφαση ερήμην μας και είμαστε έως σήμερα που μιλάμε απλήρωτοι. Δεν έχει έρθει ένας από εσάς να μας πει για την επόμενη ημέρα και να μας εξηγήσεις πολιτικά, οικονομικά αυτή την απόφαση. Είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι. Είναι το πρώτο μήνυμα που έλαβες όταν εκλέχθηκες για καλή επιτυχία και έχουμε Ιούλιο και δεν έχεις έρθει να μας δεις. Και κλείνεις την Αυγή από απόσταση με αυτόν τον τρόπο. Μας ανακοινώθηκε σε έξι εργαζομένους που έτυχε να είμαστε στο πόστο μας».

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι «και στην Κουμουνδούρου δεν είχαν πληρωθείΗ αναστολή της καθημερινής έντυπης έκδοσης δεν σημαίνει ότι απολύεται κανείς. Και εμένα με έχει… απέναντι η αναστολή της έντυπης έκδοσης όμως, δεν μπορούμε να το πληρώσουμε αυτή τη στιγμή. Εάν υπάρχουν πόροι για να συνεχίσουμε το καθημερινό, μακάρι να το συνεχίσουμε. Για το προσωπικό κομμάτι του κάθε εργαζόμενου θα κάνουμε τα πάντα για να παραμείνετε και να συνεχίσουμε».

Ο εργαζόμενος απάντησε ότι «όλη η προεκλογική εκστρατεία στηρίχθηκε από την «Αυγή» και το «Κόκκινο».

Ο Στέφανος Κασσελάκης τον ρώτησε: «Εσύ πιστεύεις ότι ψυχικά δεν είμαι μαζί σας;». Ο εργαζόμενος απάντησε: «Δεν το πιστεύω, το αμφισβητώ».

διαμαρτυρία εργαζομένων της ΑΥΓΗΣ

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τού είπε «τότε έλα να μιλήσουμε για να το δεις στην πράξη». Ο εργαζόμενος εξήγησε ότι το αμφισβητεί γιατί «ποτέ άλλοτε και στο παρελθόν δεν έχει ληφθεί μια τέτοια απόφαση με αυτόν τον τρόπο και την ποιότητα, με το να λοιδορείται το έντυπο ότι πουλάει 400 φύλλα που είναι ψευδές και με το να λοιδορείται για την επιδραστικότητά της».

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε «έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τη δυνατότητα να πληρώνουμε την εκτύπωση του καθημερινού φύλλου. Είμαστε εδώ και είμαι εδώ για να κάνουμε ό, τι μπορούμε. Mea culpa που δεν έχουμε συζητήσει».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ