Τρίτη 03 Οκτωβρίου 2023

Του… συνωστισμού και στο σημερινό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας κι ενώ ο κορονοϊός κάνει “πάρτι” – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας γίνεται ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Του… συνωστισμού και στο σημερινό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας κι ενώ ο κορονοϊός κάνει “πάρτι” – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού καταγράφονται και στο σημερινό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Αθήνας, όπως ακριβώς και μια εβδομάδα πριν όπως έγραψε το dikastiko.gr κι ενώ ο κορονοϊός κάνει “πάρτι” και τα κρούσματα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας γίνεται ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας. Οι διαδηλωτές και οι διαδηλώτριες με κεντρικό σύνθημα «Όχι στο νομοσχέδιο Κεραμέως, καμία σκέψη για πανεπιστημιακή αστυνομία- διαγραφές πειθαρχικά», συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και πρόκειται να κατευθυνθούν μέχρι τη Βουλή.

Εκπαιδευτικές ομοσπονδίες, ενώσεις και σωματεία, ενώσεις γονέων και φοιτητικοί σύλλογοι αντιδρούν στο νομοσχέδιο που φέρνει αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής στα ΑΕΙ και παρουσία ειδικής αστυνομικής ομάδας στα πανεπιστήμια και σε σειρά άλλων θεμάτων. Παράλληλα, η εκπαιδευτική κοινότητα ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και ζητά τη λειτουργία των σχολείων και των σχολών με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας ενώ κλειστός παραμένει με εντολή της Αστυνομίας από τις 11:00 ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΒΙΝΤΕΟ: MEGATV

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ