Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρή σε τροχαίο μια 64χρονη – Έπεσε σε χαράδρα το αυτοκίνητό της

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε στη χαράδρα. 

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρή σε τροχαίο μια 64χρονη – Έπεσε σε χαράδρα το αυτοκίνητό της EUROKINISSI

Τραγωδία σημειώθηκε στις Σέρρες, όταν μια 64χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητο της, σε χαράδρα, μετά από τροχαίο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η γυναίκα εντοπίστηκε μετά τα μεσάνυχτα χωρίς τις αισθήσεις της μέσα στο αυτοκίνητο της.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες, η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Η άτυχη γυναίκα είχε μεταβεί στη Φαιά Πέτρα από γειτονικό χωριό προκειμένου να παραστεί σε κηδεία την Τετάρτη, αλλά δεν επέστρεψε στο χωριό της, με αποτέλεσμα οι συγγενείς της να ξεκινήσουν την αναζήτηση, ενημερώνοντας παράλληλα την αστυνομία.

Τελικά τα ξημερώματα βρέθηκε το αυτοκίνητο μέσα στη χαράδρα με την 64χρονη να είναι ήδη νεκρή. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις επιστρέφοντας από την κηδεία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε στη χαράδρα. 

Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητο της

EUROKINISSI

Τι κάνουμε σε ένα τροχαίο ατύχημα

Τι ορίζει ο Κ.Ο.Κ.

Αν συμβεί ένα οδικό τροχαίο ατύχημα ο οδηγός που εμπλέκεται σε αυτό θα πρέπει:

α) Να σταματήσει αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία. β) Να λάβει μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας και να  ειδοποιήσει την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή γ) Να ανταλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία. Σε περίπτωση μόνον υλικών ζημιών και όταν ο ζημιωθείς δεν είναι παρών, πρέπει μέσα σε 24 ώρες να τον ενημερώσει για όλες τις σχετικές πληροφορίες με τον πιο κατάλληλο τρόπο ή μέσω του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος.

Αν από το Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε θάνατος ή σωματική βλάβη, κάθε οδηγός και οποιοσδήποτε άλλος που ενεπλάκη θα πρέπει:

Να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στους παθόντες. Να ειδοποιήσει την πλησιέστερη αστυνομική αρχή και να παραμείνει στον τόπο του ατυχήματος έως ότου φθάσουν εκεί οι αρμόδιες αρχές. Να εμποδίσει οποιαδήποτε μεταβολή των στοιχείων (μετακίνηση οχημάτων, εξαρτημάτων κ.α) στον τόπο του ατυχήματος, που θα μπορούσε να δυσχεράνει το έργο της Αστυνομίας.

Βοηθήστε τους συνανθρώπους και την Τροχαία στο έργο της. Κρατήστε τα στοιχεία ταυτότητας αυτοπτών μαρτύρων, η οποιαδήποτε στοιχεία μπορείτε (όπως φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, αριθμό κυκλοφορίας, τύπο και χρώμα οχήματος κ.α,), όσων εγκαταλείπουν τον τόπο του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ