Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023

Τροχαίο στην Ελευσίνα: Άγριος ξυλοδαρμός του οδηγού – Τον χτυπούσαν με γροθιές και κλωτσιές – ΦΩΤΟ

Από το τροχαίο, μια γυναίκα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τροχαίο στην Ελευσίνα: Άγριος ξυλοδαρμός του οδηγού – Τον χτυπούσαν με γροθιές και κλωτσιές – ΦΩΤΟ thriassio.gr

Αναστάτωση προκλήθηκε στην Ελευσίνα, έπειτα από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της περιοχής.

Όπως μεταδίδει το thriassio.gr όχημα επαγγελματικής χρήσης βγήκε αντικανονικά στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου από την οδό Δήμητρος με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια γυναίκα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ενώ στο σημείο έσπευσε και η τροχαία.

Τροχαίο στην Ελευσίνα

thriassio.gr

Τροχαίο στην Ελευσίνα: Επιτέθηκαν στον οδηγό με γροθιές και κλωτσιές

Οι αστυνομικοί έλαβαν καταθέσεις από τους εμπλεκόμενους στο τροχαίο, ενώ στο σημείο έφτασαν και οικείοι της οδηγού του δεύτερου οχήματος που ξεκίνησαν να επιτίθενται λεκτικά στον οδηγό που είχε την υπαιτιότητα.

Τα “αίματα άναψαν” και ξαφνικά 2-3 άτομα του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές, ρίχνοντάς τον στο οδόστρωμα. Οι δύο αστυνομικοί προσπαθούσαν να τους συγκρατήσουν και να αποτρέψουν τα χειρότερα.

Τι κάνουμε σε ένα τροχαία ατύχημα

Τι ορίζει ο Κ.Ο.Κ.

Αν συμβεί ένα οδικό τροχαίο ατύχημα ο οδηγός που εμπλέκεται σε αυτό θα πρέπει:

α) Να σταματήσει αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία. β) Να λάβει μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας και να  ειδοποιήσει την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή γ) Να ανταλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία. Σε περίπτωση μόνον υλικών ζημιών και όταν ο ζημιωθείς δεν είναι παρών, πρέπει μέσα σε 24 ώρες να τον ενημερώσει για όλες τις σχετικές πληροφορίες με τον πιο κατάλληλο τρόπο ή μέσω του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος.

Αν από το Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε θάνατος ή σωματική βλάβη, κάθε οδηγός και οποιοσδήποτε άλλος που ενεπλάκη θα πρέπει:

  • Να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στους παθόντες.
  • Να ειδοποιήσει την πλησιέστερη αστυνομική αρχή και να παραμείνει στον τόπο του ατυχήματος έως ότου φθάσουν εκεί οι αρμόδιες αρχές.
  • Να εμποδίσει οποιαδήποτε μεταβολή των στοιχείων (μετακίνηση οχημάτων, εξαρτημάτων κ.α) στον τόπο του ατυχήματος, που θα μπορούσε να δυσχεράνει το έργο της Αστυνομίας.

Βοηθήστε τους συνανθρώπους και την Τροχαία στο έργο της. Κρατήστε τα στοιχεία ταυτότητας αυτοπτών μαρτύρων, η οποιαδήποτε στοιχεία μπορείτε (όπως φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, αριθμό κυκλοφορίας, τύπο και χρώμα οχήματος κ.α,), όσων εγκαταλείπουν τον τόπο του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ