Τροχαίο στο Καλλιμάρμαρο: “Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, συνεσταλμένο, με ευαισθησίες” – Συγκλονίζουν οι γονείς του ειδικού φρουρού – ΒΙΝΤΕΟ

«Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, συνεσταλμένο, με ευαισθησίες. Τα καλύτερα λόγια λένε όλοι στην Καλαμπάκα. Χθες του μίλησα τελευταία φορά στο τηλέφωνο», ήταν τα λόγια του πατέρα του 30χρονου Ηλία.

NEWSROOM
Τροχαίο στο Καλλιμάρμαρο: “Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, συνεσταλμένο, με ευαισθησίες” – Συγκλονίζουν οι γονείς του ειδικού φρουρού – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του νεαρού ειδικού φρουρού που υπηρετούσε στο Α.Τ. Ακροπόλεως και έχασε τη ζωή του το πρωί της Πέμπτης μετά από σοβαρό τροχαίο στο Καλλιμάρμαρο, όταν λεωφορείο του ΟΑΣΑ που επιχειρούσε να στρίψει στο ρεύμα ανόδου συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα του.

Όπως έγραψε το dikastiko.gr, το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα καθόδου της Βασιλέως Κωνσταντίνου λίγο πριν τις 6 το πρωί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 30χρονος αναβάτης και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη όπως προβλέπεται, με τις αστυνομικές αρχές να εξετάζουν εξονυχιστικά τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

Τροχαίο στο Καλλιμάρμαρο: Συγκλονίζουν οι γονείς του 30χρονου

«Μέχρι και οι νέοι γείτονές του που μετακόμισε πρόσφατα μου έλεγαν “τι καλό παιδί έχετε”. Το αγόρι μου! Ο Θεός να τον έχει στον παράδεισο! Να αναπαύσει την ψυχή του. Αν φταίει ο οδηγός δεν κρατάμε κάτι για τον οδηγό. Δεν φταίει κανείς. Ήταν να πεθάνει το παιδάκι μου. Ήταν να φύγει. Ο Θεός ήθελε να τον πάρει και τον πήρε. Δεν φταίει ούτε ο οδηγός ούτε κανένας», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του, η οποία δεν καταλογίζει σε κανέναν ευθύνες για το δυστύχημα.

«Μας πήραν το πρωί και μας είπαν πως το παιδί είχε ατύχημα και απεβίωσε. Δεν ξέρουμε πώς έγινε. Γύριζε από τη δουλειά του, είχε τελειώσει τη βάρδια τη νυχτερινή και γύριζε στο σπίτι με τη μηχανή», πρόσθεσε σχετικά με το πώς έμαθε για τα τραγικά νέα για τον θάνατο του γιου της.

«Τελείωσε τη δουλειά, πήγαινε για το σπίτι του και είχε τροχαίο, από ότι μου είπε ο Διοικητής του. Τον χτύπησε λεωφορείο. Τον πήγανε στο νοσοκομείο, αλλά δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν, μου είπε ο διευθυντής του Ευαγγελισμού. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, συνεσταλμένο, με ευαισθησίες. Τα καλύτερα λόγια λένε όλοι στην Καλαμπάκα. Χθες του μίλησα τελευταία φορά στο τηλέφωνο», ήταν τα λόγια του πατέρα του 30χρονου Ηλία.

Ανακοίνωση του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής

Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΑΑ) έβγαλε ανακοίνωση μετά τον θάνατο του 30χρονου ειδικού φρουρού:

«Η αστυνομική οικογένεια και οι Ειδικοί Φρουροί θρηνούν και πάλι τον άδικο χαμό ενός νεότατου συναδέλφου, Ειδικού Φρουρού της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας (Ο.Π.Π.Ι.).

Ο 30χρονος Π.Η, έφυγε ξαφνικά και άδικα από κοντά μας συνέπεια τροχαίου ατυχήματος όταν σήμερα 11/05/2023 τα ξημερώματα και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο τη στιγμή που εκείνο έστριβε στο ρεύμα ανόδου της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο Καλλιμάρμαρο.

Η οικογένεια των Ειδικών Φρουρών και το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και θα βρίσκεται δίπλα τους για να συμπαρασταθεί με κάθε δυνατό τρόπο».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ