Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Τσίπρας μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ: “Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη δικασταί εις τας Αθήνας” – ΒΙΝΤΕΟ

"Το φως νίκησε το σκοτάδι" δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τη συνάντησή του με τον Χρήστο Ράμμο.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τσίπρας μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ: “Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη δικασταί εις τας Αθήνας” – ΒΙΝΤΕΟ eurokinissi

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ για την υπόθεση των υποκλοπών.

Όπως έγραψε το dikastiko.gr, o κύριος Τσίπρας είχε συνάντηση με συνάντηση με τον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής, Χρήστο Ράμμο με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις.

Τσίπρας στην ΑΔΑΕ

eurokinissi

Τσίπρας στην ΑΔΑΕ: “Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη δικασταί εις τας Αθήνας”

Μετά το πέρας της συνάντησης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δήλωσε “ευτυχώς υπάρχουν ακόμη δικασταί εις τας Αθήνας. Και το φως της Δημοκρατίας νίκησε το σκοτάδι”. 

“Έκανε χρήση του συνταγματικού του δικαιώματος να ενημερωθεί για τα στοιχεία που έχουν προκύψει στο πλαίσιο της έρευνας έως τώρα”, σχολιάζουν πηγές της Κουμουνδούρου επαναλαμβάνοντας πως η κυβερνητική πλειοψηφία δημιουργεί προβλήματα προκειμένου να μην ενημερώσει την Επιτροπή.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας είχε συναντήσει ξανά τους επικεφαλής της Αρχής στις 7 Δεκεμβρίου και είχε ζητήσει να προχωρήσει η έρευνα γύρω από τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ σε πολιτικά πρόσωπα, αξιωματικούς και δημοσιογράφους.

Στις 22/12/22 είχε συνεδριάσει η ολομέλεια της Αρχής, είχε κάνει δεκτό το αίτημα και στις 17/1 με επιστολή του στη Βουλή ο κ. Ράμμος είχε ζητήσει να ενημερώσει την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας επισημαίνοντας ότι επρόκειτο για ζητήματα δημοσίου συμφέροντος. Το αίτημα του απορρίφθηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία στην Επιτροπή Θεσμών εν μέσω έντονης συνεδρίασης και του ζητήθηκαν διευκρινίσεις, και επανήλθε με νέα του επιστολή στις 19/1 εξηγώντας ότι θέλει να ενημερώσει την Επιτροπή επί των αποτελεσμάτων ελέγχων σχετικών με ζητήματα απορρήτου που έχει διενεργήσει η ΑΔΑΕ και πως τίθεται στην τελική κρίση της Βουλής

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ