ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τη στιγμή που ο “Δράκος” των Εξαρχείων επιτίθεται σε γυναίκα – Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛΑΣ

"Είχε πραγματικά παγώσει. Η φωνή της βγήκε ίσα ίσα, δεν κατάλαβα τι είχε πάθει", δήλωσε ο συνάδελφος της γυναίκας που δέχτηκε την επίθεση.

NEWSROOM
ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τη στιγμή που ο “Δράκος” των Εξαρχείων επιτίθεται σε γυναίκα – Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛΑΣ

Νέο βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας, όπου απεικονίζεται η 4η επίθεση που κατηγορείται ότι διέπραξε ο “Δράκος” στα Εξάρχεια, την ώρα που η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσει.

Στο βίντεο του Mega απεικονίζεται ο άνδρας – ο οποίος φαίνεται να φοράει την ίδια βερμούδα, όπως είχαν περιγράψει τα θύματά του, αλλά διαφορετικό μπουφάν – να βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και να περιφέρεται. Λίγο πιο πέρα διακρίνεται μία γυναίκα.

Στη συνέχεια, ο άνδρας φαίνεται να κάνει επίθεση στη γυναίκα, ακινητοποιώντας την μπροστά στο ασανσέρ. Η γυναίκα, η οποία εργάζεται ως γιατρός σε ιατρείο, αντιδρά και βάζει τις φωνές.

Ένας συνάδελφός της άκουσε τις φωνές της και άρχισε να τον κυνηγά, ωστόσο ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

“Δράκος” στα Εξάρχεια: «Την είδα ότι ήταν κάτωχρη από τον φόβο της, κρατούσε τα πράγματά της», δήλωσε ο συνάδελφός της

Ο γιατρός που κυνήγησε τον «Δράκο των Εξαρχείων» και έσωσε τη συνάδελφό του περιέγραψε καρέ καρέ την επίθεση που δέχτηκε η γυναίκα. «Ευτυχώς ήταν κάτι που έληξε χωρίς να υπάρχει κάποιο δυστύχημα. Είχε πραγματικά παγώσει. Η φωνή της βγήκε ίσα ίσα, δεν κατάλαβα τι είχε πάθει», είπε αρχικά.

«Φτάνοντας άκουσα τις φωνές και τράβηξα την πόρτα απότομα. Είπα «θα αφήσετε το ασανσέρ ελεύθερο;». Δεν είχα εντύπωση ότι κάτι κακό συνέβαινε. Με το που ανοίγω την πόρτα βγαίνει σφαίρα αυτός. Την είδα ότι ήταν κάτωχρη από τον φόβο της, κρατούσε τα πράγματά της», συμπλήρωσε ο συνάδελφος της γυναίκας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ