Τρίτη 05 Δεκεμβρίου 2023

Βόλος: 39χρονος διέρρηξε πέντε αυτοκίνητα σε λίγες ώρες – Στη φυλακή ο δράστης – Λιποθύμησε η μητέρα του

Η μητέρα του είχε λιποθυμικό επεισόδιο πριν την έναρξη της δίκης και τα θύματα δήλωναν πως ο 39χρονος, πότε μόνος του και πότε με άλλα πρόσωπα, δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στη γειτονιά.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Βόλος: 39χρονος διέρρηξε πέντε αυτοκίνητα σε λίγες ώρες – Στη φυλακή ο δράστης – Λιποθύμησε η μητέρα του EUROKINISSI

Στην φυλακή οδηγήθηκε την Παρασκευή, 39χρονος που καταδικάστηκε σε έξι μήνες χωρίς αναστολή, για διαρρήξεις σε πέντε αυτοκίνητα στην γειτονιά του.

Σύμφωνα με το  gegonotanews.gr, ο 39χρονος έσπαγε τα τζάμια ή τα άνοιγε με κατσαβίδι και η λεία του ήταν εικόνες και 27 ευρώ. Την Παρασκευή στο ακροατήριο ήταν και η μητέρα του, με την κλονισμένη υγεία, η οποία ζητούσε να διαταχθεί ο εγκλεισμός του γιού της σε κλειστό πρόγραμμα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, όσο και τα θύματά του.

Η μητέρα του είχε λιποθυμικό επεισόδιο πριν την έναρξη της δίκης και τα θύματα δήλωναν πως ο 39χρονος, πότε μόνος του και πότε με άλλα πρόσωπα, δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στη γειτονιά.

Καταδικάστηκε για διαρρήξεις σε αυτοκίνητα

Eurokinissi

Καταδικάστηκε για διαρρήξεις σε αυτοκίνητα: Τι είπε στην απολογία του ο δράστης

«Θα πληρώσω όλες τις ζημιές που προκάλεσα στα αυτοκίνητα», είπε ο 39χρονος και παραδέχτηκε τις πράξεις του. Είπε ωστόσο πως θυμόταν μόνο μια διάρρηξη. «Είμαι ένα χρόνο «καθαρός» και εκείνη την μέρα που έσπασα το τζάμι ενός αυτοκινήτου είχα μπλέξει με μια παρέα και πήρα χάπια περίεργα. Δεν θυμάμαι, τα είχα χαμένα», είπε και το δικαστήριο δεν πείσθηκε πως η χρήση των χαπιών ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό. Ο 39χρονος είχε μείνει 5,5 χρόνια φυλακή για χρήση και κλοπές, χωρίς να σωφρονιστεί με τον εισαγγελέα της έδρας να αναφέρει πως δεν μπορούν οι κάτοικοι της περιοχής να υποφέρουν από τις πράξεις του.

Την ώρα που η μητέρα του ζητούσε να μην τον βάλουν φυλακή, εκείνος έκλαιγε και ανέφερε πως έχει ήδη πιάσει δουλειά σε εργοστάσιο του Βόλου με μηνιαίο μισθό 870 ευρώ, αλλά δεν έπεισε το δικαστήριο για την αλήθεια των λεγομένων του.

«Εάν οδηγηθεί στη φυλακή θα είναι η ολοκληρωτική καταστροφή του, ο όλεθρός του», ήταν η εκτίμηση της δικηγόρου του, αλλά η έδρα ήταν ανένδοτη.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ