Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2023

Βόλος: 150 μηνύσεις από πρώην σύζυγο και πεθερικά κατά γυναίκας που δεν αφήνει να δουν το παιδί – Προειδοποίηση εισαγγελέα και διορία για να εφαρμοστεί ο Νόμος

"Καταστρέφετε ένα μικρό παιδί και αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος. Δεν μπορεί να είναι αποκομμένο από την οικογένειά του γιατί το αποφασίσατε εσείς κατά παράβαση κάθε Νόμου. Εάν συνεχίστε σε αυτό τον ρυθμό οι συνέπειες θα είναι βαρύτατες" είπε απευθυνόμενος στην μητέρα ο εισαγγελέας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Βόλος: 150 μηνύσεις από πρώην σύζυγο και πεθερικά κατά γυναίκας που δεν αφήνει να δουν το παιδί – Προειδοποίηση εισαγγελέα και διορία για να εφαρμοστεί ο Νόμος magnesianews

Τσουνάμι μηνύσεων σε βάρος γυναίκας που έβαλε “απαγορευτικό” στον πρώην σύζυγο και στα πεθερικά της, στο να μπορούν να δουν το παιδί και εγγόνι τους αντίστοιχα, από την ημέρα του γεννήθηκε. Ήδη έχουν 150 μηνύσεις κατά της συγκεκριμένης γυναίκας.

Σύμφωνα με τo magnesianews.gr, η υπόθεση ήρθε στο Αυτόφωρο, ο εισαγγελέας απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση στην γυναίκα για βαρύτατες συνέπειες και της έδωσε διορία για να εφαρμοστεί ο νόμος και το παιδί να βλέπουν ο πρώην σύζυγος και οι παππούδες του.

Την επόμενη εβδομάδα θα εκδικαστούν 14 από τις 150 μηνύσεις σε βάρος της γυναίκας. 

νέοι Κανονισμοί στις Εισαγγελίες Εφετών

Pixabay

150 μηνύσεις κατά γυναίκας: Ισχυρίζεται ότι δεν επιτρέπει την επικοινωνία τους με το παιδί “γιατί του ασκούν βία”

Τη Δευτέρα η γυναίκα κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για παραβίαση δικαστικής απόφασης και παρουσία των πρώην πεθερικών της δήλωσε πως δεν επιτρέπει την επικοινωνία τους με το παιδί γιατί “του ασκούν βία”.

Τα πρώην πεθερικά της έκλαιγαν και ο δικηγόρος τους αγανακτισμένος είπε πως “η μητέρα είναι αδιόρθωτη, εμπαίζει ηλικιωμένους ανθρώπους και ψεύδεται ασύστολα”.

Ο εισαγγελέας έδρας είπε απευθυνόμενος στην 40χρονη πως εάν δεν αποφασίσει να ομαλοποιήσει τις σχέσεις με την πρώην οικογένειά της και να επιτρέψει την επαφή με το παιδί, όπως όρισε ο Νόμος, θα έχει να αντιμετωπίσει βαριές ποινές.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο, έχουμε καταθέσει 150 μηνύσεις γιατί δεν έχουμε άλλο όπλο», ανέφερε ο πεθερός της στα gegonota.news

Η κατηγορούμενη είπε πως αντιμετωπίζει το διαζύγιο με εξέταση του παιδιού από παιδοψυχολόγο, παρότι έλαβε διαζευκτήριο με την γέννησή του και δεν επιτρέπει την επαφή με τον πατέρα, που απουσιάζει από τον Βόλο λόγω εργασιακών υποχρεώσεων 6 μήνες τον χρόνο.

«Καταστρέφετε ένα μικρό παιδί και αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος. Δεν μπορεί να είναι αποκομμένο από την οικογένειά του γιατί το αποφασίσατε εσείς κατά παράβαση κάθε Νόμου. Εάν συνεχίστε σε αυτό τον ρυθμό οι συνέπειες θα είναι βαρύτατες», είπε απευθυνόμενος στην μητέρα ο εισαγγελέας.

Τελικά το Δικαστήριο της έδωσε τριήμερη διορία για να ακολουθήσει όσα ορίζει ο νόμος, να βρει σημείο επαφής με τα πεθερικά της, ώστε οι παππούδες και πατέρας να βλέπουν το παιδί.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ