Παρασκευή 27 Μαϊου 2022

Υπουργείο Παιδείας: Σε λειτουργία 28.340 ψηφιακές τάξεις – Τηλεκπαίδευση στο 98,4%

Τι δείχνουν τα στοιχεία του Υπουργείου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Υπουργείο Παιδείας: Σε λειτουργία 28.340 ψηφιακές τάξεις – Τηλεκπαίδευση στο 98,4% EUROKINISSI

Κακοκαιρία “Ελπίς” σχολεία: Σε αναστολή λειτουργίας τέθηκαν περίπου 28.800 τμήματα γενικής παιδείας εξ αιτίας της κακοκαιρίας, σύμφωνα με την σημερινή ενημέρωση του Υπουργείου Παιδείας.

Υπουργείο Παιδείας τηλεκπαίδευση

EUROKINISSI

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε το υπουργείο, πριν από τις 9 π.μ. ήδη λειτουργούσαν 28.340 ψηφιακές τάξεις, περίπου το 98,4%.

Κακοκαιρία “Ελπίς” σχολεία: Κλειστά  στην Αττική και σήμερα

Μετά από διαβούλευση του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη με τους 66 δημάρχους της Αττικής, αποφασίστηκε ομόφωνα να μην πραγματοποιηθούν δια ζώσης μαθήματα στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής. Η απόφαση κρίθηκε ενδεδειγμένη, καθώς εξακολουθούν να υφίστανται προβλήματα λόγω χαμηλών θερμοκρασιών στο σύνολο των περιοχών της Αττικής, ενώ υπάρχουν σημαντικά ζητήματα μετακίνησης, τόσο των μαθητών, όσο και των εκπαιδευτικών, από και προς τα σχολεία.

Κλειστοί οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

Κλειστοί θα παραμείνουν και σήμερα Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, στο πλαίσιο ελέγχων των υποδομών (κτιρίων και προαυλίων χώρων), μετά τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε και την πόλη της Αθήνας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ