Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Ζάκυνθος: “Το έχω αποφασίσει μέσα μου, θα σας σκοτώσω, θα σκοτώσω και το παιδί” – Συγκλονιστική η μαρτυρία της 19χρονης εγκύου που ξυλοκοπήθηκε προκειμένου να αποβάλει – ΒΙΝΤΕΟ

Η 19χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ζακύνθου και πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ζάκυνθος: “Το έχω αποφασίσει μέσα μου, θα σας σκοτώσω, θα σκοτώσω και το παιδί” – Συγκλονιστική η μαρτυρία της 19χρονης εγκύου που ξυλοκοπήθηκε προκειμένου να αποβάλει – ΒΙΝΤΕΟ MEGA

Την ώρα που ο 27χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε την έγκυο σύντροφό του για να αποβάλει έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, όπως έγραψε το dikastiko.gr, συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της 19χρονης, η οποία μεταξύ άλλων τονίζει ότι “σκότωσε το παιδί μου”.

Μιλώντας στο Mega, η 19χρονη δήλωσε, “Άκουγα την καρδούλα του προχθές. Αυτή η εικόνα δεν μου φεύγει από το μυαλό. Άκουγα την καρδούλα του. Αλλά τώρα δε γυρίζει πίσω… Να γυρίσει το παιδί μου. Μου σκότωσε το παιδί μου”.

“Δεν με χτύπησε. Μου έδεσε τα χέρια και μου πάτησε το κεφάλι, μου έκλεισε το στόμα. Μου έλεγε ότι: “Το έχω αποφασίσει μέσα μου. Θα σας σκοτώσω. Θα σκοτώσω και το παιδί”. Μετά μου έβαλε κάτι χάπια. Μου έλεγε “Πιες τα””, δηλώνει η 19χρονη.

“Έκανα εγώ ότι πονάω πολύ, ότι θα λιποθυμήσω. Αυτός τρόμαξε και με έφερε στο νοσοκομείο. Με απειλούσε στον δρόμο. Ότι άμα μιλήσω έχει κανονίσει ότι άμα πάει φυλακή θα στείλει κάτι άλλους Αλβανούς μου έλεγε, τον αδελφό του και κάτι άλλους να μας σκοτώσουνε. Μου έλεγε αυτός να πω ότι εγώ ήπια κάτι χάπια. Εγώ δεν ήξερα τι χάπια μου έδωσε. Έλεγα στους γιατρούς ότι δεν ξέρω τι χάπια”, λέει η 19χρονη.

Ξυλοκόπησε την έγκυο σύντροφό του για να αποβάλει: “Με ζήλευε. Ήθελε να σταματήσω και από τη δουλειά μου”

“Μου έλεγε μια μέρα που ήμουνα σπίτι μου: “Άμα δεν έρθεις θα σκοτώσω εσένα, το παιδί και θα αυτοκτονήσω”. Με ζήλευε. Ήθελε να σταματήσω και από τη δουλειά μου. Τον αγαπούσα πάρα πολύ. Πάρα πολύ. Και δεν του έκανα τίποτα. Εγώ δεν ξέρω γιατί μου το έκανε αυτό. Εγώ τον αγαπούσα με όλη μου την καρδιά”, τόνισε.

Η 19χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ζακύνθου και πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Ωστόσο, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. “Δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά. Μου είπαν ότι σήμερα θα βγω. Μιλάω και με μία ψυχολόγο, αλλά σκότωσε το παιδί μου. Αυτό δεν μπορώ… Δεν μπορώ να το ξεχάσω”, υποστηρίζει.

Η θεία της 19χρονης δήλωσε. “Γνωρίστηκαν, έμεναν μαζί, έμεινε έγκυος… Δεν υπήρχε κάποιο θέμα. Εγώ χθες δηλαδή που πήγα πάνω στο νοσοκομείο η μικρή δεν είχε μιλήσει, γιατί τον τελευταίο καιρό αυτός την εκφόβιζε και η μικρή πήγε να μείνει στη μαμά της. Και πήγα χθες με το παιδί επάνω. Εμείς καλέσαμε την αστυνομία, γιατί το παιδί δεν ήθελε να μιλήσει”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ